תוך כמה זמן קיבלתם דרגה בתמ"ת?

• הוסף לסימניות
אני קצת בפיגור, אני יודעת
אבל רק סופ"ש שלחתי למשרד התמ"ת את כל המסמכים דרך האינטרנט..

שאלה לי לאלו שלחו את המסמכים באינטרנט, תוך כמה זמן בקשתכם טופלה וכמה זמן לקח לקבל דרגה?
חשוב לי לדעת
תודה

• הוסף לסימניות
שלחתי ביום האחרון לקבלת החזר רטואקטיבי ועדיין לא טיפלו בבקשה.
בשנה שעברה - תוך שבועיים היתה דרגה.

• הוסף לסימניות
שרית הם מבטיחים 15 יום לא כולל שישי ושבת והיום ששלחת לא נחשב
והם עומדים בזה, במידה ולא חסר שום טופס תקבלי דרגה תוך 15 יום,
אם חסר לך טופס יהיה רשום לך.
לי היה בעיה בטופס אחד ושלחתי להם לתיקון ואחרי שבוע זה כבר סודר.

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת לשאלה אם פתאום אני רואה שקיבלתי דרגה לא נכונה עקב טעות אצל העו"ד שרשם לי כמות שעות לא נכונה. האם אפשר לשלוח תיקון על תחילת השנה גם או רק מעתה ואילך??
אנחנו קיבלנו את הדרגה בתחילת שנה ופתאום המנהלת אמרה לנו שיש עידכון. לא כ"כ ברור...

• הוסף לסימניות
נעמי כן אפשר לקבל מתחילת שנה אבל הם מחזירים רק חודשיים אחורה לא יותר מיזה.
תשלחי להם פקס ותרשמי את הפרטים והעידכון ותוך שבוע בערך הם מסדרים

• הוסף לסימניות
אם שלחלת ביום שישי את עלולה להיות בבעיה
כי הם לא מממנים רטרו מעל חודשיים, דהיינו בראשון ל-11 היית אמורה כבר להיות קלוטה ולא רק בשני לחודש (שהוא לא יום עבודה אלא רק היום ה-4/11) את עלולה להיות בבעיה
מקווה שלא תסתבכי.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה
אצלכם לא מסדרים את הדרגות מטעם המעון?

• הוסף לסימניות
יש מעונות שכן, אבל הם שולחים בדואר,
גיסתי רק עכשיו קיבלה דרגה והיא שלחה דרך המעון עוד לפני שהיא רשמה את הבן שלה.
אני קיבלתי ממש מהר דרגה, כי עשיתי את זה דרך הנט שזה יותר קצר ומהיר.

• הוסף לסימניות
בקשה ראשונה - טופלה בתוך שבועיים בערך.
נתנו לי דרגה 12 :mad:

אחרי משלוח פקס עם מסמכים מתוקנים + הבהרות הדרגה תוקנה תוך פחות משבוע.

אגב, שימי לב לשלוח תלושים של 3 חודשים שקדמו ליום הרישום למעון, ולא ליום תחילת השנה. (אם נרשמתם בחודש חמישי, למשל, תלושים של רביעי, שלישי ושני. זה קצת כמו להעלות באוב, אבל ככה זה.)

• הוסף לסימניות
דרגה 12 זה בד"כ כשחסר מסמכים.
אני שלחתי את כל המסמכים דרך האתר שלהם
והיתה לי דרגה תוך שבועיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה