תוכלו להכנס לאווירה של חנוכה?

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה מאוד יפה
האף נראה לי רחב מידי והפה צריך לחייך בזווית יותר רחבה
אגב, באיזה תוכנה זה מצויר וצבוע?

• הוסף לסימניות
יפה.
הפה שלה מגיע לאזור האף... כשהיא מסתכלת למטה שים לב הפה צריך להיות הרבה פחות קעור.
ובעיניים- שייראו את העפעפיים, כי היא מסתכלת לסביבון נכון? והראש מוטה למטה. כי כמו שהיא עכשיו- היא מרימה עיניים למעלה...
ברגע שהראש מוטה- הקשת צריכה להיות יותר קדימה. כי רואים את הראש הרבה יותר.
הקשת עכשיו ממוקמת כאילו קו השיער כמו תמיד. שים לב שבקושי רואים את השיער שאחרי הקשת. אבל עכשיו הכל ירד למטה, וכן צריך לראות....
מקווה שההסברים מובנים, אם לא- אני יעלה תמונת סכמה של הסבר.
הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
מאד יפה.
הקו מאד מפוקסל ולא חלק.
המבט לפנים שלה הוא מלמעלה אך רואים אותם מלמטה

• הוסף לסימניות
מצטרך להערות של הכותבים כאן אך הכיוון בהחלט טווווב מאוד

• הוסף לסימניות
ראשית תודה על המחמאות וההערות,
בקשר לקו המפוקסל- זה רק מכיוון שהתמונה מוקטנת בוורד,
הציור מצויר באילוסטרייטור וצבוע בפוטו שופ,
לגבי הפנים, אני מבינה שעל העיניים להראות כלפי מטה, הבעיה היא שאז הפנים פחות מתוקות,
יש לכם עיצה איך שהציור יראה נכון, אבל מתוק?
ומה דעתכם על השינויים שלי?
צפה בקובץ המצורף 168466
צפה בקובץ המצורף 168467

• הוסף לסימניות
השינוי מבורך להוסיף רק את תחתית הקרנית ( ממש קצת) אולי יכול לעזור /
הערה קטנה שהפריע לי: הילדה לא יושבת כל כך בצניעות.
היא כל כך מתוקה שזה ממש אכפת לי עליה...

• הוסף לסימניות
חסר לה גבות..
אני נהנית לראות איך את מציירת בסגנונות רבים ושונים..

• הוסף לסימניות
אין לה ריסים..
העינים שלה כביכול שקועות שזה נראה קצת מוזר..
אבל ממש שיפור עצום!!חמוד נורא!
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מקווה שיש לך כח לתיקונים...

קודם כל, הפנים יכולות להיות מתוקות מאד גם אם העיניים למטה. יש משהו מאד לא טבעי כשהיא מסתכלת למעלה. ראית פעם ילד בכזו תנוחה של מבט?
ניסיתי לתקן (לא יודעת לחקות את סגנון הצביעה שלך.. אבל רק בשביל ההדגמה) את העיניים למטה, והאף- צרי יותר מרחק. כשהפרצוף מוטה למטה- המרחק בין האף לעיניים גדל.
אני גם לא טובה כל כך בליישם את הכללים, אבל ניסיתי לעשות סכמה להראות איפה קו השיער אמור להראות. זה ייתן ממש תחושה שהראש למטה, לפי דעתי הראש טיפה גדול, ציירתי באדום את הגולגולת לפי איך שאני חושבת. אולי אני טועה...
בכל אופן, מצאתי כמה ציורים של מרסל מרליה של ילדים עם ראש מוטה, אחת אפילו עם שיער פתוח תנוחה די דומה לילדה שלך.
שימי לב איפה קודקוד הראש, קחי את הציור לפוטושופ, ציירי את הקווים של הפנים, מתחי את הקשתות של העיניים, האף, הפה.... ותראי איך זה נראה...
מקווה שלא סיבכתי אותך, ולא עיצבנתי אותך.....
המון המון הצלחות!!!! :)

קבצים מצורפים

• לפרוג 2.jpg
    KB 16 · צפיות: 10
  • T37_5.jpg
    KB 41.3 · צפיות: 9
  • 1.JPG
    KB 22.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
wow!!! מגיק בראש!!
איזה השקעה!
תודה רבה רבה!
לגבי הצניעות, זה כבקשת הלקוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה