את צריכה לדווח על כל סכום שהוא...שיש לך עליו תלוש שכרעבדתי עד עכשיו ב2 מקומות. עשיתי תאום מס ב 02.2020.
כעת התחלתי לעבוד במקום שלישי. ששם המשכורת לא עוברת את ה2,000.
שתי שאלות:
א. מתי אני צריכה לערוך שוב תאום מס?
ב. האם אני צריכה לדווח על מקום עבודה שהמשכורת פחות מ- 2000 שח?
תודה מראש לכל העוזרים והעונים!!
אם המקום מדווח, מוכרחים לערוך תיאום. אחרת יגבה השער הגבוה ביותר לגביית מס.ב. האם אני צריכה לדווח על מקום עבודה שהמשכורת פחות מ- 2000 שח?
לפני שיגיע זמן תשלום המשכורת הראשונה.א. מתי אני צריכה לערוך שוב תאום מס?
יש באינטרנט@ג'ירפה @יועצת לענייני....
תודה על העזרה!!
ועכשיו באמת שאלה בורה, המקום לא עושה לי את זה.
אני צריכה לערוך תאום מס בעצמי,
איך??
@ג'ירפה @יועצת לענייני....
תודה על העזרה!!
ועכשיו באמת שאלה בורה, המקום לא עושה לי את זה.
אני צריכה לערוך תאום מס בעצמי,
איך??
במידה ולא הייתם חייבים במס אז ברורואם יפחיתו, אפשר לקבל החזר ?
כן.ואם יפחיתו, אפשר לקבל החזר ?
זה או לגשת פיזית למ"ה עם מספרי תיקי הניכויים.
או להגיש בקשה בפנייה ליחידה בצירוף טופס 116 מלא.
זה האתר שפונים למ"התודה על ההסבר.
תוכלי לפרט לי יותר לגבי המידע שנתת?
פניה ליחידה?
116?
תודה וסליחה על הבורות...![]()
את מגישה פנייה בקישור הבא - ואת כותבת להם שאת מבקשת לערוך לך תאום מס וכד'.למי אני שולחת את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים