תוכלו לתת הוראות לרקמת שטיח?

• הוסף לסימניות
קניתי לבנות רקמת שטיח - זו רקמה עם חורים גדולים, ופסי צמר צבעוניים באורך 11 ס"מ כל אחד. מצורף לזה מחט גדולה מפלסטיק, ומסרג מתכת עם לולאה נפתחת ונסגרת (מקווה שהבנתן).
לא מצליחה להבין איך תופרים את זה.
תוכלו לתת לי הוראות?
תודה למפרע!

• הוסף לסימניות
איזו נוסטלגיה ....
כאן יש הוראות מדויקות

אגב, התודה היא מראש ולא למפרע...

חני

• הוסף לסימניות
למקרה שאת חסומה העתקתי לכאן:

קבצים מצורפים

• הוראות קשירה.PNG
    KB 201.1 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
אני קופצת על האשכול. אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג חוטים לשטיח כזה. אבל מצמר לא סינטטי. יש לי שטיח שעומד ככה כבר שנתיים כי חסר לי צבע מצמר....
מישהו יודע איפה? עדיף אזור המרכז. אבל אם יש חנות בירושלים או אשדוד או משהו מהסגנון - גם יעזור לי.
תודה.

• הוסף לסימניות
תקני גליל של צמר ותגזרי פיסות באורך כ-10 ס"מ

חני

• הוסף לסימניות
לעניין הסריגה, לפני שבוע סיימתי כזה שטיח יצא חמוד!
ניסיתי להסביר הכי שיכולתי בלי להראות- מקוה שהובנתי...
אני עשיתי את זה הפוך מהצד שהם אומרים לא יודעת למה. (זה יוצא אותו דבר)
1. הכניסי את המסרגה למקום הרצוי כך שראש הסרגה מבצבץ מעל כ4 ס"מ.
2. קחי חתיכה אחת של הצמר, קפלי אותה לשתיים, הכניסי את הלולאה שנוצרה לך למסרגה כך שאת תופסת בשתי קצוות הצמר ביד אחת, וביד השניה את ידית המסרגה.
3. מישכי את ידית המסרגה עם החוט למטה כשאת עדין תופסת את הקצוות ואת הידית.
4. עכשיו פועלים רק עם המסרגה: תעלי אותה ללמעלה מתוך הלולאה שנוצרה תוך כדי אחיזת הקצוות.
ותפסי עם קוף המסרגה את הקצוות.
5. מישכי את הקצוות לתוך הלולאה שלמטה.
6. מתחי את הקצוות הקשורים.

בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1157769:
אני קופצת על האשכול. אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג חוטים לשטיח כזה. אבל מצמר לא סינטטי. יש לי שטיח שעומד ככה כבר שנתיים כי חסר לי צבע מצמר....
מישהו יודע איפה? עדיף אזור המרכז. אבל אם יש חנות בירושלים או אשדוד או משהו מהסגנון - גם יעזור לי.
תודה.

איזה צבע את צריכה?, נשאר לי הרבה מיותר ויש לי הרבה צבעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1157774:
תקני גליל של צמר ותגזרי פיסות באורך כ-10 ס"מ

חני

תודה, אבל הצמר שקונים בחנות הרבה יותר עדין ודק מהצמר של השטיחים.

נכתב ע"י NBR;1157821:
איזה צבע את צריכה?, נשאר לי הרבה מיותר ויש לי הרבה צבעים.

צילמתי פה את השטיח שאני מעתיקה (הפכתי אותו כדי שתראי את הצבעים)
יש לי את הבוורוד הבהיר, את הבורדו הכהה ואת האדום. חסר לי משהו בין הצבע הראשון לשלישי.
צרפתי פה את החבילות שתראי.
אם יש לך את זה, וואו זה יהיה גדול!!

קבצים מצורפים

• 11111 001.jpg
    1.2 MB · צפיות: 39
  • 11111 002.jpg
    KB 827.1 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
איפה משיגים היום דברים כאלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1157913:
איפה משיגים היום דברים כאלה?

יש בחנויות סידקית,
אני קניתי שטיח גדול לפי מטר (לא מצויר), אפשר ליצור שטיחים ענקיים מדהימים בדגם ובצבע שמתחשק. וכמובן שאפשר גם לצייר עליו, זה יוצא זול בצורה משמעותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shevi100;1157917:
יש בחנויות סידקית,
אני קניתי שטיח גדול לפי מטר (לא מצויר), אפשר ליצור שטיחים ענקיים מדהימים בדגם ובצבע שמתחשק. וכמובן שאפשר גם לצייר עליו, זה יוצא זול בצורה משמעותית.
ומאיפה החוטים?
קנית סלילי צמר, וגזרת?

• הוסף לסימניות
בשביל זה זה כדאי מאמץ
זה שטיח שאני עשיתי

קבצים מצורפים

• IMG_1316.JPG
    2.9 MB · צפיות: 46
  • IMG_1317.JPG
    2.6 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מאיזה גיל הבנות מסתדרות עם זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתרי;1157932:
מהמם!!!
איך היה לך את הדוגמא?

זה מחו"ל שם אפשר להשיג את יותר מפה
ושם זה מגיע עם דף שמראה לפי הצבעים בקיצור דף הוראות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1157944:
מדהים!!!!!!
איך עושים את זה??
אני רוצה גם!!!:(

הכל עם הוראות
אבל את החומרים נראה לי שאפשר להשיג גם בארץ לפחות את המקלות (שקנינו פה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה