אלמנטים ותמונות תוכלו לתת מידע מעודכן בנוגע למנוי לאתרי תמונות

• הוסף לסימניות
שלום
אני גרפיקאי מתחיל (לקראת סיום גרפי ואתרים בפרוג)
בכל עבודה שאני עושה אני נכנס לפריפיק (בתור חינמי) ורוב הפעמים לא מוצא את מבוקשי וזה תוקע את העבודה
לאיזה אתר תמונות אתם ממליצים לעשות מנוי ולכמה תמונות /באיזה מחיר
לדוגמא מנוי לפריפיק
שאטרסטוק
אדובי סטוק
אייסטוק

והאם יש קופונים ,הנחות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בתור התחלה לא חושב שצריך משהו יותר מפריפיק בתשלום, עם הזמן אפשר להשתדרג עם חבילות באתרים שונים שהזכרת, לפעמים יש מבצעים ממש שווים.
כדאי לעקוב אחרי האשכול הזה של @אלעזר 1 - הוא גם יוכל לתרום מנסיונו העשיר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לפריפיק וגם לדפוסיט
המבצע בפריפיק עשוי להגיע עד 50% הנחה למנוי משולב שכולל freepik ו-flaticon, הוא כולל מנוי ללא הגבלה (עד 100 קבצים ליום) למשך שנה
המבצע בדפוסיט הוא על 100 קרדיטים לתמונות (בכל רזולוציה, אפי' הגבוהה) ב-39$ ללא הגבלת תוקף

• הוסף לסימניות
גם לפריפיק וגם לדפוסיט
המבצע בפריפיק עשוי להגיע עד 50% הנחה למנוי משולב שכולל freepik ו-flaticon, הוא כולל מנוי ללא הגבלה (עד 100 קבצים ליום) למשך שנה
המבצע בדפוסיט הוא על 100 קרדיטים לתמונות (בכל רזולוציה, אפי' הגבוהה) ב-39$ ללא הגבלת תוקף
יש לכם השערה בערך מתי יהיה להם מבצעים קרובים כי מחסור בתמונות תוקע כל עבודה?
האם יש לי למה לחכות לדפויסיט או שאין למה לחכות וכדאי לנצל כרגע את ה30% של פריפיק וללכת על פריפיק
@אלעזר 1

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דיספוסיט הציעו לי באופן פרטי במייל 30% על מנוי חודשי
40%על מנוי שנתי
80$ ל 100 תמונות
האם זה שווה? @dm

• הוסף לסימניות
40%על מנוי שנתי
80$ ל 100 תמונות
האם זה שווה? @dm
כמה יוצא מנוי שנתי?
אני לא מכירה את האתר
80$ ל100 תמונות לא שווה לדעתי,
אבל אני ממש לא הכתובת לשאלות כאלה - יש לי מנוי בפריפיק ולא מכירה מעבר לזה כלום

• הוסף לסימניות
יש כרגע 30% על מנוי בפריפיק
המבצע מסתיים מחר

• הוסף לסימניות
40%על מנוי שנתי
80$ ל 100 תמונות
האם זה שווה? @dm
פעמיים בשנה יש מבצע על 100 תמונות ב-39$
אם יש לכם אפשרות להמתין תוכלו לחסוך

• הוסף לסימניות
בדר"כ בנובמבר יש,
עוד חודשיים...
לדעתי שווה לחכות
ופריפיק לא יקר בכלל
הוא גם מאד טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה