כללי תוכן עניינים אוטומטי

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות באינדזיין לתוכן עניינים 'חי' שמשתנה אוטומטית על ידי הוספת/העברת עמודים ?

• הוסף לסימניות
או לבנות ידנית עם משתני מלל
או באמצעות הסקריפט הנפלא LiveTOC של אריאל וו. (לא חינמי אך שווה את מחירו).

• הוסף לסימניות
לבנות ידנית כל הפנייה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1931697:
לבנות ידנית כל הפנייה ?

לא מומלץ...
אבל זה הפתרון היחיד לבעיה שלך אם אתה לא רוצה לשלם על הסקריפט...

• הוסף לסימניות
המחיר משתלם בהחלט

• הוסף לסימניות
כל תוכן עניינים שבנוי נכון אפשר לתת לו עדכון התוכן אחרי שמשנים מספרי עמודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1931725:
הפתרון היחיד?

הפתרון היחיד שאני מכיר...
אשמח לשמוע על דרכים נוספות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1931725:
כל תוכן עניינים שבנוי נכון אפשר לתת לו עדכון התוכן אחרי שמשנים מספרי עמודים.

א. לא מדוייק (זה נכון שבהרבה מקרים זה נכון אבל יש גם מקרים שזה לא נכון)
ב. הוא ביקש שישתנה אוטומטית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1931728:
א. לא מדוייק (זה נכון שבהרבה מקרים זה נכון אבל יש גם מקרים שזה לא נכון)
ב. הוא ביקש שישתנה אוטומטית
אשמח לשמוע מתי זה לא נכון.
ואני מניח שאוטומטית הוא התכוון בלי לעבור עליו שוב.
ולא שצריך ללחוץ על: update.
כמדומני שהסקריפט של אריאל זה לצרכים יותר מתוחכמים.

• הוסף לסימניות
לדוגמא כשנעשים שינויים ידניים בתוכן, והכותרת בתוכן לא זהה בדיוק לכותרת בגוף הספר
(למה שזה יקרה? לא יודע אבל כבר קרה לי כמה פעמים)

• הוסף לסימניות
התכוונתי לשינוי במספרי העמודים, למשל, אם הוספתי חומר באמצע הספר, וזה משנה את מספרי העמודים,
תודה ל"ונתנו" על עזרתו (על הפקודה update)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1931731:
אשמח לשמוע מתי זה לא נכון.
ואני מניח שאוטומטית הוא התכוון בלי לעבור עליו שוב.
ולא שצריך ללחוץ על: update.
כמדומני שהסקריפט של אריאל זה לצרכים יותר מתוחכמים.

התוכן ענינים של אינדיזיין די מוגבל מבחינה עיצובית: שם הפרק, ואחריו מספר העמוד.

כמעט תמיד קורה לי שאני משנה את העיצוב הבסיסי הזה באופן ידני. ואז, כשלוחצים על update, העבודה הידנית יורדת לטמיון, וצריך לבנות את הכל מחדש.

LiveTOC פותר את הבעיה הזאת ע"י הפיכת מספרי העמודים לקישורים חיים שפשוט תמיד מעודכנים. כך אפשר לסגנן את תוכן הענינים איך שרוצים, פעם אחת בלבד, וגם לא צריך לזכור לעדכן את תוכן הענינים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה