כללי תוכן עניינים לפי סגנון תו?!- יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
באינדיזיין-
יש לי ספר עם הרבה סיפורים שהמילה הראשונה בכל סיפור מודגשת. אני רוצה לעשות תוכן עניינים לפי המילה הראשונה, אבל זה עובד על סגנון תו ולא סגנון פיסקה.
מה עושים?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;773791:
באינדיזיין-
יש לי ספר עם הרבה סיפורים שהמילה הראשונה בכל סיפור מודגשת. אני רוצה לעשות תוכן עניינים לפי המילה הראשונה, אבל זה עובד על סגנון תו ולא סגנון פיסקה.
מה עושים?

תודה רבה!!

תעשי לפי סגנון פסקה ואחר כך תמחקי הכל חוץ ממילה ראשונה,היה פה אשכול לא מזמן.

• הוסף לסימניות
אוי,לא... אין מצב! זה ישים לי בתוכן עניינים את כל הספר...
אין שום דרך אחרת?? איזה תקלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;773947:

מה אכפת לך?! אחרי דקה לא ישאר אלא מה שאת צריכה?

• הוסף לסימניות
המילה הראשונה המודגשת אינה מוגדרת כסגנון נפרד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;773947:

אם תמיד אין יותר מסיפור אחד בדף, אפשר בקלות. צרי משתנה טקסט שיקח סגנון תו, והוא עצמו כבר סגנון פסקה אותו תוכלי לשאוב.לתוכן.
יתכן שיהיה צורך לנתקו במסטר. ומ"מ תוכלי למקמו ללא צבע או מחוץ לדף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה