כללי תוכן עניניים באינדיזיין עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
עצבתי ספר ואני רוצה לעשות תוכן עניניים ואני רוצה לעשות קו בין השם הפרק למספור
עשיתי אבל הוא נותן לי את הקו אחרי המספור כלו' שם הפרק מספור ואחרי זה את הקו ואני רוצה הפוך את שם הפרק קו ואחרי זה מספור ,
אני יודעת שצריך לסדר משהו בטאבים ומה שאני מסדרת יוצא אותו דבר שהוא נותן את שם הפרק ואח"כ את המספר
אולי יש מישהו שיכול להסביר מפורט על זה או לעלות צילום מסך עם הסבר לאן צריך להכנס
אשמח מאוד אם מישהו יתן תשובה על זה
תודה לכולם ובהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אבל אצלי יש בעיה אחרת שאני כן תפסתי את הענין אבל בטאבים הוא מראה לי איזה שורה אפורה וזה נראה שזה הבעיה שלו שהוא לא נותן לי אפשרות לסדר את התוכן ואני לא יודעת איך אני מבטלת את השורה השחורה בטאבים
יש פה צילום מסך עם הבעיה
אם מישהו יכול לעזור אשצמח מאוד

קבצים מצורפים

• Doc1.pdf
    KB 219.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אין מישהו יכול לעזור בזה ?
זה די דחוף לי להיום
תודה

• הוסף לסימניות
שם בדיוק הכתובת לסדר את זה
לשחק עם הטאבים למשוך את הפס עד לשמאלה ולעשות לו טאב שמאלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ytsamet;n5012147:
שם בדיוק הכתובת לסדר את זה
לשחק עם הטאבים למשוך את הפס עד לשמאלה ולעשות לו טאב שמאלי

הוא לא נותן לי למשוך את הפס שמאלה , מה אני אמורה לעשות
אשמח מאוד לתשובה
תודה

• הוסף לסימניות
אני מעלה פה צילום של הבעיה של התוכן עניניים
הוא לא מסכים לי לזיז את הפס השחור בטאב ואני לא מסתדרת עם זה
אם יש למישהו תשובה להיום אשמח לקבל
אפשר גם לשלוח הסבר מפורט
תודה
בהצלחה

קבצים מצורפים

• Doc1.pdf
    KB 231.9 · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה