כללי תוכן ענינים באינדזיין

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עברתי פה על האשכולות
אבל משום מה זה לא מצליח לי
יש לי אינדזיין באנגלית CS4
יש משהו שיכול לעזור לי? זה דחוף מאד מאד!

• הוסף לסימניות
מה לא מצליח? קצת מיקוד.
1. יש ליצור סגנונות למה שאמור להצטרף לתוכן.
2. ללכת לפקודת Table of contens ולהוסיף את הסגנונות הרצויים מהם יווצר התוכן.
3. ניתן לקבוע סגנון איזה אופי יקבל התוכן.

• הוסף לסימניות
כל הכותרות יש להם סגנון פסקה של כותרת
הלכתי לפקודה הנ"ל
בחרתי את הסגנון כותרת
והוא מביא לי דף מלא תוכן
איפה טעיתי?

• הוסף לסימניות
המלל שהגיע לך לתוכן, לא חל עליו סגנון כותרת או שחל עליו בטעות כותרת+ ??

• הוסף לסימניות
רחל, צדקת!
היה קטע עם כותרת + וזה מה שהגיע לפני התוכן ענינים, רק שזה היה 10 עמודי פתיחה כך שלא מצאתי את תוכן הענינים בעצמו.

איך מאפיינים את התוכן? לא התעסקתי עם החלון הזה והוא באנגלית כך שאני לא מוצאת את עצמי.
אשמח לקבל הסבר
תודה.

• הוסף לסימניות
האם כוונת לאפיון זה נתינת סגנון?
את בונה מראש סגנונות איך את מעוניינת שיראה התוכן. (זה בעיקר חשוב כאשר יש כותרות בתוכן שאת רוצה שיראו שונה מכל התוכן הרץ).
אם כל התוכן נושא אופי זהה, את יכולה לקבוע לו נתונים אח"כ בבחירה כללית
רק אחרי שיצרת את הסגננות (המכילים גם טאב עם נקודות עד למספר, בד"כ) את יוצרת את התוכן. לכל סגנון הנמצא למעלה בחלון,את נותנת סגנון חדש שיצרת לצורך זה - בשורה למטה של entry style את בוחרת את הסגנון.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה