כללי תוכן ענינים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
בניתי תוכן ענינים באינדיזיין רציתי לדעת איך אני מגדירה שיהיו נקודות מהנושא עד מספר העמוד?
אם אני בוחרת ב-bullet זה מביא לי רק נקודה אחת. האם יש אפשרות אוטומטית אחרת?

דבר נוסף איך אני מגדירה שהמספור יהיה עם יישור לצד שמאל והכותרות לצד ימין (בעיקרון כשאני מגדירה יישור ל-2 הצדדים זה מותח לי גם את הכותרות אולי הרווח של הנקודות יפתור את הבעיה) האם יש אפשרות להגדיר זאת גם בלי נקודות?

• הוסף לסימניות
סגנון פיסקא טאב

• הוסף לסימניות
איך בדיוק עושים זאת?

• הוסף לסימניות
תגדירי שבין התוכן למספר יהיה טאב (בתפריט שבחץ בצד, תבחרי את השורה השניה)
ובסטייל תבחרי איזה קראקטר סטייל את רוצה לתת לטאב.

אחרי שכבר יש לך את התוכן עניינים -
דרך סרגל הטאבים (קונטרול + שיפט +T)
תקלידי נקודה בלידר.

הנקודות יופיעו רק אם תתני יישור לימין לכל הטקסט (בסרגל כלים העליון)
ובסרגל הטאבים תוכלי להגדיר לטור של המספרים חץ שמגדיר יישור לשמאל.

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 1.1 · צפיות: 36
  • לכידה 2.PNG
    לכידה 2.PNG
    KB 2.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
כדאי להוסיף כמה רווחים אחרי הנקודה בחלונית הטאבים שם כדי שהנקודות לא יהיו צפופים מדאי. . . .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;n5105143:
כדאי להוסיף כמה רווחים אחרי הנקודה בחלונית הטאבים שם כדי שהנקודות לא יהיו צפופים מדאי. . . .

א. זה עניין של טעם וסגנון, ולעתים תלוי גם בטעמו וסגנונו של הלקוח ובסוג הספר
ב. אפשר לתת בתוכן סגנון תו לטאב, ושם אפשר להגדיר tracking רחב יותר בשביל זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה