יעקב וואלף
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מישהו יודע להמליץ על כותב תוכן שיווקי באינטרנט למגזר דתי חרדי?
נכתב ע"י מירי10;752187:רחל טרייסמן
או בלע"ז שוקולד לבן
נכתב ע"י בראש מילה;753052:ariels - את יודעת, אני תוהה אם את צודקת. המורה שלימדה אותנו כן עוסקת בתחום בפועל, והיא טענה שאין הרבה הבדל בין כתיבה שיווקית רגילה לכתיבה שיווקית באינטרנט, ואת ההבדלים שיש - היא לימדה. מצד אחד, זה נשמע לי הגיוני, ומצד שני - האינטרנט הוא תחום כ"כ רחב, שבכל זאת נדמה לי שיש עוד מה ללמוד. אולי יש כאן מישהו שממש בתוך התחום ויוכל לספק תשובה ברורה יותר?
נכתב ע"י ariels;752474:כתיבת תוכן שיווקי לאינטרנט זה לא קופירייטינג "רגיל"
יש פרמטרים שונים לגמרי לגבי מה זו כתיבה שיווקית נכונה באינטרנט.
(למשל - כל הנושא של קידום אתרים, כתיבת טקסט בהתאם לתגיות, מילות מפתח שיש להכניס לטקסט בצורה נכונה, ועוד)
בקורס של אימג' לא למדו את זה.
נכתב ע"י ariels;753512:אין לי עניין להביע דעה אישית, וכאמור חושבת שהקורס שלכן נתן כלים טובים מאוד.
אבל בתחום הספציפי הזה קיבלתי רושם שכדאי לכן ללמוד עוד קצת
סה"כ- ללמוד עוד זה תמיד טוב,
ומי שלא מתכוונת לכתוב לנט באמת לא צריכה את הידע הנוסף.
כדי לתת רק מעט אינדיקציה -
אם המורה לכתיבה שיווקית לנט לימדה את ההבדלים:
האם כולכן יודעות לנסח דפי מכירה? דפי נחיתה? (למדתן מה ההבדל?)
למה חשוב לשים לב בדף בית של אתר מסחרי, תדמיתי, וכו'?
יודעות להגדיר מה הדרכים הכי טובות למשוך מבקרים להישאר באתר, ולמה זה חשוב?
זה רק חלק מהשאלות שאתן צריכות לדעת לענות עליהן, על כל פנים בתאוריה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים