תוכן שיווקי

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להמליץ על כותב תוכן שיווקי באינטרנט למגזר דתי חרדי?

• הוסף לסימניות
ככל הידוע לי 'אימג'' (ר. טרייסטמן) פולטים כל מחזור כמה עשרות קופרייטריות שבעיקר עוסקות בכתיבת תוכן שיווקי.

• הוסף לסימניות
ובהזדמנות זו,

מי שאכן מעוניין לכתוב תוכן שיווקי בתשלום מוזמן לשלוח לי באישי דוגמאות (קובצי 'פנקס רשימות'/מסמכי פידיאף).
תודה

• הוסף לסימניות
כתיבת תוכן שיווקי לאינטרנט זה לא קופירייטינג "רגיל"
יש פרמטרים שונים לגמרי לגבי מה זו כתיבה שיווקית נכונה באינטרנט.
(למשל - כל הנושא של קידום אתרים, כתיבת טקסט בהתאם לתגיות, מילות מפתח שיש להכניס לטקסט בצורה נכונה, ועוד)
בקורס של אימג' לא למדו את זה.

• הוסף לסימניות
וכדי לכתוב תוכן שיווקי כמבוקש, לומדים קורס נפרד? כמה זמן? איפה יש דבר כזה חרדי? האם אפשר ללמוד באופן עצמי דרך האינטרנט וכדומה?

• הוסף לסימניות
דווקא לא.
לא ברמה שנותנת לכן כלים לכתוב אתר או מאמרים לרשת בצורה נכונה.
בתור אחת שדי מתמצאת בתחום (אך לא עוסקת בזה באופן מוצהר) - בדקתי עם אחת מחברותייך, ובפירוש מה שלמדתן לא נותן כלים לזה. קיבלתן טעימה קטנה.
למה אני מתעקשת לומר את זה?
אני מאוד מעריכה את רחל, ובכלל נשמע שהקורס שלכן היה רציני ומעמיק ביותר.
מאוד התרשמתי.
אבל כתיבה לאינטרנט שונה לגמרי מכתיבה לברושור, מודעה או כתבה.
מישהי עלולה להציע את עצמה לנושא לפני שהיא יודעת איך זה עובד, ועלולה לגרום לבעל האתר נזקים בקידומו, בלי להיות מודעת לזה.
אז מי שלמדה בקורס המעולה של רחל טרייסמן - שתמצא מישהו ללמוד ממנו את התחום שבו נדרש מעט ידע נוסף. זה הכל.
והמונמון בהצלחה לכל הבוגרות.

• הוסף לסימניות
ולמה את חושבת שהקורס של אימג' הוא כולו רחל? אולי יש מורות נוספות שמלמדות דבר או שניים נוסף?

• הוסף לסימניות
ariels - את יודעת, אני תוהה אם את צודקת. המורה שלימדה אותנו כן עוסקת בתחום בפועל, והיא טענה שאין הרבה הבדל בין כתיבה שיווקית רגילה לכתיבה שיווקית באינטרנט, ואת ההבדלים שיש - היא לימדה. מצד אחד, זה נשמע לי הגיוני, ומצד שני - האינטרנט הוא תחום כ"כ רחב, שבכל זאת נדמה לי שיש עוד מה ללמוד. אולי יש כאן מישהו שממש בתוך התחום ויוכל לספק תשובה ברורה יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;753052:
ariels - את יודעת, אני תוהה אם את צודקת. המורה שלימדה אותנו כן עוסקת בתחום בפועל, והיא טענה שאין הרבה הבדל בין כתיבה שיווקית רגילה לכתיבה שיווקית באינטרנט, ואת ההבדלים שיש - היא לימדה. מצד אחד, זה נשמע לי הגיוני, ומצד שני - האינטרנט הוא תחום כ"כ רחב, שבכל זאת נדמה לי שיש עוד מה ללמוד. אולי יש כאן מישהו שממש בתוך התחום ויוכל לספק תשובה ברורה יותר?

אין לי עניין להביע דעה אישית, וכאמור חושבת שהקורס שלכן נתן כלים טובים מאוד.
אבל בתחום הספציפי הזה קיבלתי רושם שכדאי לכן ללמוד עוד קצת
סה"כ- ללמוד עוד זה תמיד טוב,
ומי שלא מתכוונת לכתוב לנט באמת לא צריכה את הידע הנוסף.

כדי לתת רק מעט אינדיקציה -
אם המורה לכתיבה שיווקית לנט לימדה את ההבדלים:
האם כולכן יודעות לנסח דפי מכירה? דפי נחיתה? (למדתן מה ההבדל?)
למה חשוב לשים לב בדף בית של אתר מסחרי, תדמיתי, וכו'?
יודעות להגדיר מה הדרכים הכי טובות למשוך מבקרים להישאר באתר, ולמה זה חשוב?
זה רק חלק מהשאלות שאתן צריכות לדעת לענות עליהן, על כל פנים בתאוריה.

• הוסף לסימניות
יערה לא כותבת למגזר החרדי. היא מתמחה במגזר החילוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;752474:
כתיבת תוכן שיווקי לאינטרנט זה לא קופירייטינג "רגיל"
יש פרמטרים שונים לגמרי לגבי מה זו כתיבה שיווקית נכונה באינטרנט.
(למשל - כל הנושא של קידום אתרים, כתיבת טקסט בהתאם לתגיות, מילות מפתח שיש להכניס לטקסט בצורה נכונה, ועוד)
בקורס של אימג' לא למדו את זה.

דווק למדו, ועוד איך!!!!

(ה"תודה" נלחצה בטעות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;753512:
אין לי עניין להביע דעה אישית, וכאמור חושבת שהקורס שלכן נתן כלים טובים מאוד.
אבל בתחום הספציפי הזה קיבלתי רושם שכדאי לכן ללמוד עוד קצת
סה"כ- ללמוד עוד זה תמיד טוב,
ומי שלא מתכוונת לכתוב לנט באמת לא צריכה את הידע הנוסף.

כדי לתת רק מעט אינדיקציה -
אם המורה לכתיבה שיווקית לנט לימדה את ההבדלים:
האם כולכן יודעות לנסח דפי מכירה? דפי נחיתה? (למדתן מה ההבדל?)
למה חשוב לשים לב בדף בית של אתר מסחרי, תדמיתי, וכו'?
יודעות להגדיר מה הדרכים הכי טובות למשוך מבקרים להישאר באתר, ולמה זה חשוב?
זה רק חלק מהשאלות שאתן צריכות לדעת לענות עליהן, על כל פנים בתאוריה.

מה לעשות שעל כל שאלותייך עניתי בחיוב?

• הוסף לסימניות
אכן, כתיבה אינטרנטית מבוססת אמנם על יסודות הכתיבה השווקית, אך כללי המשחק שונים. למרות, שקידום אתרים הינו טכני הוא מהווה חוק בל יעבור להצלחה בשווק המוצר ברשת.

• הוסף לסימניות
כותבי תוכן מוכשרים למגזר הדתי-חרדי
דרושים דווקא בעלי ניסיון מוכח עם לקוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה