תוכנה או חוברת ללימודי גיטרה

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר?
מה המחיר?
היכן ניתן להשיג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנוחהלה;2089813:
יש כזה דבר?
מה המחיר?
היכן ניתן להשיג?

יש חוברת לימוד מעולה שמגיעה יחד עם דיסק, בשם "גיטרה בחברותא"
של אבי ברק.
ניתן להשיג בצומת ספרים (בהזמנה)
עולה בערך 80 ש"ח.

• הוסף לסימניות
השאלה, לאיזה רמה ואיזה סוג נגינה רוצים להגיע.
החוברת של אבי ברק היא מצוינת אבל היא מלמדת לנגן רק פריטות וליווי אקורדים, מי שרוצה ללמוד רק את זה - אז זה חוברת מעולה.
אם רוצים ללמוד נגינה קלאסית, דהיינו תווים ויצירות לגיטרה - אז יש כמה חוברות טובות שמלמדות את זה. יש חוברת של יגאל טב-אל, ועוד טובות. בכל חנות מוזיקה אמור להיות את זה, בכלי זמר וודאי יש את כולם. (אם את מאזור המרכז יש גם את "מרום" שהמחירים שם יותר סבירים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלאסיקה;2089945:
השאלה, לאיזה רמה ואיזה סוג נגינה רוצים להגיע.
החוברת של אבי ברק היא מצוינת אבל היא מלמדת לנגן רק פריטות וליווי אקורדים, מי שרוצה ללמוד רק את זה - אז זה חוברת מעולה.
אם רוצים ללמוד נגינה קלאסית, דהיינו תווים ויצירות לגיטרה - אז יש כמה חוברות טובות שמלמדות את זה. יש חוברת של יגאל טב-אל, ועוד טובות. בכל חנות מוזיקה אמור להיות את זה, בכלי זמר וודאי יש את כולם. (אם את מאזור המרכז יש גם את "מרום" שהמחירים שם יותר סבירים)

מה זה "מחירים יותר סבירים"?
אין לי רקע בנגינה על שום כלי
זה מתאים לי או שחייבים ידע בסיסי בכלי כלשהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנוחהלה;2091204:
מה זה "מחירים יותר סבירים"?
אין לי רקע בנגינה על שום כלי
זה מתאים לי או שחייבים ידע בסיסי בכלי כלשהו?

ב"מרום" בדרך כלל המחירים יותר זולים מכלי זמר, בעיק בתחום של חוברות התווים. (לא יודע אם הפרש משמעותי) ב"מרום" יש גם ספרנית שתוכל להמליץ לך על ספרים.

אם אין לך בכלל רקע, הספר של אבי ברק "גיטרה בחברותא" הוא בסדר גמור כדי להתחיל, אבל הוא מלמד רק ליווי בסיסי ואקורדים, ולא מלמד לעומק. יש לו גם דיסק לצפיה על סוגיהפריטות.
אני אישית חושב, שאם יש לך סבלנות וכח להעמיק וללמוד תתחילי מחוברות שמלמדות תווים שלב אחרי שלב, אני משער שיש ספרי לימוד עצמיים בגיטרה גם ללימוד תווים, תוכלי לברר בחנויות.
אפשר גם, להתחיל עם "גיטרה בחברותא" או ספרים דומים שמלמדים את הבסיס, ואח"כ ללמוד יותר לעומק עם ספרים אחרים, בצורה כזאת רואים יותר סיפוק כי כבר אפשר ממש אחרי כמה אימונים להתחיל ללוות שירים.

• הוסף לסימניות
בגיטרה הייתי ממליץ להתחיל עם 'גיטרה בחברותא', מהר מאוד אפשר להתחיל ללוות שירים ולהרגיש הנאה וסיפוק מהנגינה.
אחרי תקופה שכבר נמצאים ממש בקטע לעבור ללימוד יסודי עם הספרים של יגאל טב-אל וכדומה, תווים כמו שצריך.
כמדומני הספר עולה 60₪

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה