כללי תוכנה זולה ונוחה לניהול לקוחות, הצ"מ ,קבלות ועוד.

• הוסף לסימניות
אשמח לבעלי הנסיון לתוכנה קלה ופשוטה ולהזנה של פרטי לקוחות וספקים, תזרים מזומנים, חשבוניות וקבלות,

אין צורך במשהו מורחב - מלאי ועוד..

אני עוסק בדפוס ופרסום וחשוב לי הסדר .

אשמח לחוות דעת מניסיונכם.

תודה

כמוכ אם מישהו שמע על התוכנה גוניור?

• הוסף לסימניות
יש את בינה. הם מתאימים את התוכנ לצרכים שלך.

• הוסף לסימניות
למשהו יש מושג כמה עולה בינה?

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים בעסקית היא ממש בסדר, נוחה ולא מסובכת... וגם המחיר שלה לא גבוה בכלל...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חיש קל , ידידותית, נוחה וזולה..
יש להם אתר

• הוסף לסימניות
אני משתמש בחיש קל. זולה ויציבה.
אבל מי שצריך רק חשבוניות יש בחצי השנה האחרונה את התוכנה החינמית האינטרנטית אייפרילנס
https://www.ifreelance.co.il/ifree
לדעתי שווה בדיקה למי שטרם התרגל לתוכנה אחרת.

• הוסף לסימניות
האם התוכנות הללו מתאימות גם לעוסק פטור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני55;501312:
האם התוכנות הללו מתאימות גם לעוסק פטור?

כן. פשוט מוציאים חשבון עסקה בתור דרישת תשלום, ולאחר התשלום רק קבלה ולא חשבונית

• הוסף לסימניות
איזיטקס מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
ממש לא,
אבל מאד מאד טובה.

• הוסף לסימניות
בסביבות 5000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;501317:
כן. פשוט מוציאים חשבון עסקה בתור דרישת תשלום, ולאחר התשלום רק קבלה ולא חשבונית

האם התוכנה החינמית הזו מוכרת גם ע"י משרד החינוך?

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים ב"ריווחית", מאד מאד מומלצת. משתמשים עם זה המון עוסקים פטורים, עצמאים וחברות, ואפילו רואי חשבון ויועצי מס.
היא עולה חמש מאות ומשהוא שקל לשנה, ויש להם תמיכה טובה.

אבל קודם, כדאי לבדוק את התוכנות החינמיות.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.. ומקווה שעוד הרבה יהנו מהתגובות..

• הוסף לסימניות
התוכנות החינמיות מנוהלות בתוך האינטרנט כפי שאני מבינה
ז"א שכל חשבונית שאני רושמת נשארת באינטרנט
או שאין אפשרות לאף אחד לראות אותה

• הוסף לסימניות
זה לא "או". החשבונית נשארת באינטרנט (אם כי יש אפשרות גם לגבות למחשב שלך), וודאי שאין אפשרות לאף אחד לראות אותה, כמו שאין אפשרות לאף אחד לראות את חשבון הבנק שלך.

• הוסף לסימניות
למי שרוצה יש את תוכנת דרורית
היא אומנם מכוונת אבל לא דורשת כסף אלא אם כן אתם רוצים תמיכה (שזה אומר להוסיף יכולות מסויימות לתוכנה)
היא מוכרת במס הכנסה ליצירת חשבוניות
הנה לינק http://www.drorit.co.il/?action=login

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה