תוכנה חזקה לניתוק אינטרנט, עכשיו, חינם!

• הוסף לסימניות
בעבר ראיתי שהתפרסמה הידיעה דלהלן. חשבתי להעלות את זה לכאן לתועלת מי שרוצה.

-------------

אם הינך מעוניין ברגעים אלו להתנתק מהאינטרנט לגמרי ולנתק את המחשב מאפשרות גלישה בכלל, חינם, התקן כעת תוכנה חזקה החוסמת את השימוש באינטרנט באופן מוחלט.

להורדת התוכנה לחץ כאן

חסימה זו היא רק ברמת תוכנה, ולאחר מכן מומלץ לפנות למוקד אאוטנט לקבלת מידע על הנציג הקרוב לאזור מגורך בטל: 0722-613-613, לצורך השלמת החסימה גם ברמת חומרה, ע"י ניתוק אנטנת ה WIFI מהמחשב, חינם.

מידע נוסף על התוכנה כאן

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התוכנה משאירה עדכוני אנטי-וירוס. דהיינו, גם אחרי התקנת התוכנה יוכלו לעדכן את האנטי וירוס.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה שישאר לו מייל פתוח יעשה כך:

לפני התקנת התוכנה יפעיל את תוכנת 'אאוטלוק', וישלח דרכה מייל פעם אחת. אח"כ יתקין את התוכנה. זהו.
מעכשיו כל האינטרנט חסום, ורק המייל פועל [דרך אאוטלוק]. וכן עדכוני אנטי-וירוס פעילים.

• הוסף לסימניות
אצלי הוא לא מוכן לעדכן את האנטי וירוס אחרי התקנת התוכנה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על השיתוף וההארה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1185778:
התוכנה מוצלחת במיוחד!

איך אתם יכולים לתקשר כאן אם חסום לכם ע"י התוכנה?
אם זה חסום עם התוכנה זה לא אמור לנתק גם מאינטרנט כשר?
אם כך את מה זה חוסם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהלה ג;1185814:
איך אתם יכולים לתקשר כאן אם חסום לכם ע"י התוכנה?
אם זה חסום עם התוכנה זה לא אמור לנתק גם מאינטרנט כשר?
אם כך את מה זה חוסם?

זה חוסם כל חיבור חוץ מנתיב.. הם גולשים על נתיב.

• הוסף לסימניות
האם ניתן לחסום במ. נייד הכל [-רשתות אלחוטיות] חוץ מאתרוג?

אם אני רוצה שהמחשב הנייד יוכל להתחבר רק לרשתות של אתרוג, האם ניתן לחסום במ. נייד את כל הרשתות האלחוטיות המאפשרות גלישה חופשית חוץ מאתרוג?
כעת אני משלם לאתרוג על השירות הזה במיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1186810:
אם אני רוצה שהמחשב הנייד יוכל להתחבר רק לרשתות של אתרוג, האם ניתן לחסום במ. נייד את כל הרשתות האלחוטיות המאפשרות גלישה חופשית חוץ מאתרוג?
כעת אני משלם לאתרוג על השירות הזה במיוחד.

כן, אפשר.
להוריד את התוכנה שלהם.. בעלות סימלית לחודש.
http://www.neto.net.il/archive/he/services/155

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1186829:
היא רשמה שזה מה שהיא עושה...:rolleyes:

וזה מה שאמרתי לה, שכשמשתמשים עם התוכנה שלהם הכל נחסם אוטומטית..
והגלישה מתאפשרת רק דרך הסינון של אתרוג..

השפה העברית לא קשה כ"כ כמו שעושים אותה... :)

• הוסף לסימניות
אכן, זה מה שיש לי, התוכנה הזאת בעייתית מאד, יש להתקין אותה בכל פעם מחדש כשהמחשב יוצא ממצב שינה... בכל התקנה החברה מחייבת אותך בעוד 10 ש"ח, כך שבחודש התקנתי אותה עשרות פעמים, ואח"כ אני צריכה להתקשר אליהם כדי לבטל את החיוב... האם אמרו לי שיש להם באג שהם עדיין לא התגברו עליו, וכשיתגברו יודיעו לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1186864:
אכן, זה מה שיש לי, התוכנה הזאת בעייתית מאד, יש להתקין אותה בכל פעם מחדש כשהמחשב יוצא ממצב שינה... בכל התקנה החברה מחייבת אותך בעוד 10 ש"ח, כך שבחודש התקנתי אותה עשרות פעמים, ואח"כ אני צריכה להתקשר אליהם כדי לבטל את החיוב... האם אמרו לי שיש להם באג שהם עדיין לא התגברו עליו, וכשיתגברו יודיעו לי...

בושה... שיתנו את התוכנה בחינם עד שיסדרו את השטות הזאת.

• הוסף לסימניות
לגבי ההודעה של נירוש:

לא הבנתי מה הקשר בין מה שכתבתם, לתוכנה שהעלתי לכאן.

------

עריכה: סליחה, רק עכשיו הבנתי שאכן דיברתם על תוכנה אחרת, ואילו מה שאני העלתי זה בחינם, ואין בזה בעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה