תוכנה חינמית לאולפן

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס קול komplete audio 6
אני בכיון של אולפן בייתי אבל זה יקח קצת זמן
ובנתיים אני רוצה לעבוד עם הכרטיס פה ושם (פלייבקים ושירה וכד').
האם יש לכם המלצה על תוכנה חינמית ספציפית (שעובדת טוב)
שקל להפעיל אותה ולהתעסק איתה?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס קול komplete audio 6
אני בכיון של אולפן בייתי אבל זה יקח קצת זמן
ובנתיים אני רוצה לעבוד עם הכרטיס פה ושם (פלייבקים ושירה וכד').
האם יש לכם המלצה על תוכנה חינמית ספציפית (שעובדת טוב)
שקל להפעיל אותה ולהתעסק איתה?
תודה!
קיובייס 5

• הוסף לסימניות
ממש לא חינמית, אבל קיימת בגירסה פרוצה ;)

• הוסף לסימניות
ולא זה ממש לא נקרא תוכנה שקל להתעסק איתה
פשוט צריך ללמוד איך להשתמש בה
זה הכל

• הוסף לסימניות
יש את Reaper
כאן העלתי קובץ זיפ עם התוכנה (+ Cubase 5) בגרסא מלאה (עם פריצה והוראות מדויקות).
לדעתי זו תוכנה מצויינת מקצועית וקלה!
ואני מסכים שאין דבר כזה תוכנה קלה, אבל רקע בתוכנות מהסוג הזה ואנגלית מואד עוזרים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!
david juda רציתי לשאול האם Reaper ו Cubase
שייך ליצור שם מוזיקה כמו ב fl studio (עם העכבר)
פשוט מאוד התחברתי לצורה של בניית המקצבים
חוץ מזה שאין לי שום מקלדת שליטה (אם זה קשור).

• הוסף לסימניות
אפשר עם שניהם אבל צריך פלאגינם, אם יש לך קיובס בגרסא מלאה בדר"כ מגיעם איתו כמה פלאגינם נחמדים, עם ריפר לא מגיע שם כלי (אלי איזה סנטיסייזר פשוט) אבל אפשר לכתוב בו piano roll או תווים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה