כללי תוכנה חינמית לתצוגה מקדימה של קבצי אדובי (ועוד) בוינדוס

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שאתם מחפשים קובץ של פוטושופ או אילוסטרייטור, וכיוון שלא רשמתם שם קובץ ברור אתם נאלצים לפתוח עשרות קבצים...
לשם כך תוכלו להיעזר בתוכנת SageThumbs שמאפשרת לצפות בלמעלה מ 180 פורמטים של סוגי קבצים שונים, מלבד זאת היא מאפשרת כל מיני אופציות המרה ועריכה נחמדות בלחיצת כפתור ימני בעכבר ועוד
למידע נוסף לחצו כאן

צילומי מסך

3.PNG
2.png

קבצים מצורפים

• sagethumbs_2.0.0.23_setup.rar
    2.1 MB · צפיות: 116
  • הוסף לסימניות
וואי מגניב אהבתי
תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שאתם מחפשים קובץ של פוטושופ או אילוסטרייטור, וכיוון שלא רשמתם שם קובץ ברור אתם נאלצים לפתוח עשרות קבצים...
לשם כך תוכלו להיעזר בתוכנת SageThumbs שמאפשרת לצפות בלמעלה מ 180 פורמטים של סוגי קבצים שונים, מלבד זאת היא מאפשרת כל מיני אופציות המרה ועריכה נחמדות בלחיצת כפתור ימני בעכבר ועוד
למידע נוסף לחצו כאן

צילומי מסך

צפה בקובץ המצורף 368642
צפה בקובץ המצורף 368641
יפה!
ב-Mac זה בנוי במערכת ההפעלה...

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה, ובסוף אני לא רוצה.
זה מרגיז אותי שאת כל הJPEG הוא פותח לי ישר בפוטושופ.
איך אני יכולה לבטל?
מה אני יכולה לעשות?

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה, ובסוף אני לא רוצה.
זה מרגיז אותי שאת כל הJPEG הוא פותח לי ישר בפוטושופ.
איך אני יכולה לבטל?
מה אני יכולה לעשות?

אפשר להגדיר לו שאת הג'יפג יפתח ע"י מציג התמונות של ווינדווס. לחצן ימני על התמונה, פתח באמצעות, בחר אפליקציה אחרת, לבחור את התוכנית הרצויה ולסמן וי למטה להורות לו לפתוח קבצי ג'יפג רק דרך מציג התמונות.
אם לא מובן אני אעלה צילום מסך.

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל אני עדיין רוצה לבטל את ההתקנה,
מפריע לי שאת קבצי הפוטושופ הוא מראה לי כאילו תמונה אבל אני לא רואה את התמונה.
זה מבלבל אותי.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה להסיר בהוספה והסרה של תוכניות בלוח הבקרה?

• הוסף לסימניות
למידע נוסף לחצו כאן

צילומי מסך

צפה בקובץ המצורף 368642
צפה בקובץ המצורף 368641

תודה על השיתוף.
לא הבנתי איך אפשר שהתצוגה תיהיה כמו בצילום שהעלת.
לי הוא מראה את כל קבצי הפוטושופ כג'יפג רגיל ואצלך בצילום יש גם סמל של PS
וגם את הבחירה עם הוי הירוק איך עושים
וגם שליחה מהירה במייל הוא פותח לי אשף של אאוטלוק צריך להגדיר עוד דברים??!

תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר להסיר דרך תפריט התחל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש את זה גם בbridge של אדובי
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה