תוכנה חינמית

• הוסף לסימניות
האם יש איזו תוכנה חינמית לשילוב קבצי MP3

למשל, יש ניגון מסויים ואני רוצה להכניס שם הרצאה שברקע יתנגן הניגון

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה

לגבי הכותרת אתה צודק, אבל שים לב כמה צפיות היו במודעה הזו בזמן קצר

ועוד שאלה קטנה: איך אני יכול לשמור את הקובץ לאחר עריכה לMP3

• הוסף לסימניות
לגבי הכותרת אתה צודק, אבל שים לב כמה צפיות היו במודעה הזו בזמן קצר
זו בדיוק הבעיה, אנשים נכנסים בגלל שהם חושבים שיש כאן תוכנה חינמית מועילה, וזה לא באמת כך...

• הוסף לסימניות
אקספורט >> mp3

• הוסף לסימניות
לראש בריא
למען האמת הסיבה לכותרת הזו היא משום שרשמתי את אותה בקשה בפורום "מוזיקה וסאונד" ופשוט כאן בחרתי באקראי כותרת פשוטה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י haozar;963495:
זה מופיע בחלון קובץ אבל ללא אפשרות בחירה
זה כי הפלייבק שלך עובד, תלחצי על עצור ואז תייצאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;963498:
זה כי הפלייבק שלך עובד, תלחצי על עצור ואז תייצאי.

גם כשאני עוצר אין אפשרות, אז אני עושה ייצוא וזה מה שמופיע לי

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 22.8 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
כן תצטרכ להוריד את הDLL הזה בכדי לייצא MP3, זה המקודד החופשי של MP3.
אני בלינוקס עם אותה תוכנה ואין לי את הבעיות האלו, הגרסה שלי היא 2.0.3 כך שיכול להיות שהתוכנה אצלי מגיעה כבר עם תמיכה מובנת.

תבחר איזה אתר שצרצה כדי להוריד ממנו את dll הזה
https://www.google.com/search?hl=iw&num=30&ie=UTF-8&tbo=1&q=lame_enc&razy=

• הוסף לסימניות
הסתדרת?
אם לא אעלה לך את הקובץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה