תוכנה טובה לכיווץ קבצים

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הוינראר לא מכווץ באופן משמעותי, יש לכם תוכנה אחרת?

• הוסף לסימניות
פעם ניסיתי עם כמה תוכנות, הוינראר היה הכי טוב (תקרא עד הסוף), היום אני יודע שיש כמה אלגוריתמים מפורסמים וכל התוכנות משתמשות בהם עם הבדלים קלים בפרמטרים. כמדומני שלכל פורמט קובץ יש אלגוריתם שמצליח יותר טוב מאחר.
ניסית לשנות אפשרויות בוינראר? באפשרויות הבסיסיות יש נראה לי שש רמות דחיסה, ובאפשויות מתקדמות יש עוד כל מיני מיטובים אפשריים, עיין שם.
אגב, מה הפורמט שאתה דוחס? לדוגמא MP3 לא דחיס כלל בפורמט RAR נראה לי.

• הוסף לסימניות
אני מנסה כבר המונמון זמן לכווף קבצי mpeg כדי לשלוח בגמבו מייל וזה לא יורד כמעט, מה עוד ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
השאלה מה אתה רוצה לכווץ
7zip מכווץ יותר טוב מ-winrar ותומך בהרבה פורמטים
אם את המנסה לכווץ וידאו או MP3 למינו אל תצפה לתוצאות משום תוכנה כזאת

יש תוכנה שמיודעת לכיווץ ממש ממש גבוה שמה בישראל זה KGB אני חושב שהיא חופשית אבל לא בטוח היא מכווצת הרבה מאוד MB לכמה KB רק שיקח לך הרבה זמן לחלץ והרבה זמן לכווץ ואני מדבר על הרבה זמן

• הוסף לסימניות
2 אופציות:
1. לכווץ את הקובץ ע"י תוכנה ייעודית לעריכת / המרת קבצי וידאו.
2. לפצל את הקובץ למס' חלקים ע"י WINRAR
(יש גם אופציה של לשלוח קבצים עד 2 ג'יגה בתשלום...)

• הוסף לסימניות
תודה, זה באמת מה שעשיתי, המרתי לסיומת אחרת, האיכות אמנם ירדה, אך לא היתה לי ברירה. תודה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
העניין בMPEG שהוא פורמט דחוס כשלעצמו, כך שאין מדי הרבה לאן לדחוס.
וכן MP3...

• הוסף לסימניות
משהו יכול להעלות פה תוכנה לכיווץ
(לא איכפת לי שהוא מוריד מהאיכות ושזה ישאר ככה העיקר שזה ישקול פחות)

• הוסף לסימניות
פורמט פקטורי (באנגלית כמובן) יש בפורום נתיב אם אתם חסומים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;719529:
פורמט פקטורי (באנגלית כמובן) יש בפורום נתיב אם אתם חסומים.
עברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;719536:

השפה מוגדרת אוטומטית לפי מערכת ההפעלה שלך,
אז לך 'פרסומון' כנראה יש מערכת הפעלה באנגלית, צדקתי?

• הוסף לסימניות
התכוונתי שכותבים את המילים 'פורמט פקטורי' באנגלית... ולא לגוף השפה של התוכנה. בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;719662:
התכוונתי שכותבים את המילים 'פורמט פקטורי' באנגלית... ולא לגוף השפה של התוכנה. בהצלחה לכולם.

אתה סולח לי, נכון?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;719746:
תעלה דרך שרת קבצים ושלח לנמען קישור
ישנם שרים כיום ע 5GB חינם ללא עלות
כמו דרופבוקס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה