ווינדוס לא יודע לסדר קבצים במאת האחוזים, ובשביל זה שמתי כאן את התוכנה לעיל.נכתב ע"י trew;1213169:בגלל שהבעיה שאתה מדבר עליה היא המימוש של התכונה בנגן עצמו, כשאתה מבקש לסדר תיקיות לפי שם אז הוא הולך ומחפש את כל מה שמתחיל ב1 ואותו הוא ישים ראשון וזה לא משנה אם הוא 1 או 11.
מה שכן צריך לעשות זה לספר לתוכנה למה אתה באמת מתכוון כשאתה כותב 1 וזה על ידי המיקום שלו בשלל האופציות האפשריות, כמו שאמרתי למעלה תנסה 001 ותראה ישועות (בהנחה כמובן שלא יהיו שם יותר מ999 קבצים אחרת זה יהיה 0001)
הנגן הולך לפי הווינדוס...נכתב ע"י trew;1213183:אתה מסביר נהדר בקשר לווינדוס הבעיה שהוא מדבר על הנגן...
אצלי בקטלוג שבחתימה יש תוכנה כזו. ראה בחלק של התוכנות העצמאיות תוכנה שנקראת 'שינוי שם לקבצים רבים'.נכתב ע"י חסידישער;1212860:אני מעוניין בתוכנה שמסדרת תיקיות, כך שכל הקבצים שבתוכן יכילו מילה מסויימת ואח"כ 3 ספרות, כלומר: 001... 010... 100... וכו'.
תודה רבה רבה מראש.
לדוגמא יש לך הרבה קבצים עם סיומת מסויימת ואתה רוצה להחליף לכולם את הסיומת, וכן אם יש לך הרבה קבצים שאתה רוצה להחליף לכולם בתוך השם שלהם משהו על דרך של 'חפש את' ו'החלף ב...' אתה יכול בלחיצת כפתור.
וכן אפשר להוסיף לפני/אחרי השם מספור רציף, וכן אפשר להחליף את השם הישן במספור רציף, ותוכל לבחור אם המספור הרציף יהיה בתבנית של 1, 2, 3 ... או בתבנית של 001, 002, 003 ... שזו אפשרות טובה למגיהי ספרי תורה למשל ששכחו לסרוק עמוד בספר תורה או שסרקו את אותו העמוד פעמיים ונאבד להם כל הרצף של שמות הסריקות.
נכתב ע"י trew;1213157:זה בגלל שספרה 2 צריכה להכתב 002, שום תוכנה לא תעזור לך במה שאתה מבקש פשוט תכתוב נכון.
כל עוד אין סינון לפי שם הקובץ אני מסכים איתך מאוד.אגב, הנגן הולך לפי השם שבמאפייני השיר ולא לפי השם שרואים בתיקיה.
אשמח לדעת שאני טועה למרות שאני לא חושב שזה המקרה, בכל אופן מה שמות התוכנות באנגלית?נכתב ע"י נירוש;1213193:זה לא נכון. יש תוכנה חינמית שעושה את זה, ויש בתשלום.
החינמית מורכבת ויש ללמוד אותה, ואם תרצה אוכל לתת לך הסבר קצר. אפשר לעשות בה כמעט הכל.
להלן קישור לתוכנה:
https://www.dropbox.com/s/0uzjc84634irk3c/BRU_Setup_WinN%20Tx86%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%94%20%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8%20%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D%20%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%9D.exe
נכתב ע"י trew;1213201:אשמח לדעת שאני טועה למרות שאני לא חושב שזה המקרה, בכל אופן מה שמות התוכנות באנגלית?
הסברת יפה מאוד איך משנים את השם כמו שאמרתי.נכתב ע"י נירוש;1213193:זה לא נכון. יש תוכנה חינמית שעושה את זה, ויש בתשלום.
החינמית מורכבת ויש ללמוד אותה, ואם תרצה אוכל לתת לך הסבר קצר. אפשר לעשות בה כמעט הכל.
להלן קישור לתוכנה:
https://www.dropbox.com/s/0uzjc84634irk3c/BRU_Setup_WinN Tx86תוכנה לסידור קבצים ומיספורם.exe
נכתב ע"י trew;1213417:הסברת יפה מאוד איך משנים את השם כמו שאמרתי.
התוכנה לא גורמת לווינדוס להציג שמות קבצים שמכילים מספרים בתחילת השם בצורה כרונולוגית אבל מציגה לפי השם (1 11 111 וכו')
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים