תוכנה להגדרת שמות קבצים

• הוסף לסימניות
אני מעוניין בתוכנה שמסדרת תיקיות, כך שכל הקבצים שבתוכן יכילו מילה מסויימת ואח"כ 3 ספרות, כלומר: 001... 010... 100... וכו'.

תודה רבה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה אתה יכול לעשות את זה לבד, פשוט תבחר את כל התיקיות ואז F2, אתה נותן שם ומספר, כל הקבצים יקבלו את השם והמספר יעלה מקובץ לקובץ.

• הוסף לסימניות
בוחרים את כל הקבצים הרצויים
לחיצה ימנית> שנה שם
כותבים לקובץ הראשון את השם הרצוי
לוחצים במקום ריק כלשהו על המסך לחיצה רגילה
ו- הופ!!! איזה יופי:)
נסו והיווכחו!

• הוסף לסימניות
אכן, אך למשל כשאני מכניס לנגן את הקבצים הללו - בהנחה שאין כל מאפיינים - הוא מסדר את זה כך: 1,11,12,13... 2,21 וכו'. לכן אני מחפש אפשרות להגדיר את זה בתוכנה.

פרסומון, הוא כותב לי שהקישור שגוי.

• הוסף לסימניות
זה בגלל שספרה 2 צריכה להכתב 002, שום תוכנה לא תעזור לך במה שאתה מבקש פשוט תכתוב נכון.

• הוסף לסימניות
למה אתה אומר שום תוכנה? אני פעם ראיתי מישהו עובד עם תוכנה כזו.

הוא מגדיר בתוכנה שם לקבצים ומספר ספרות, והיא עושה את זה.

• הוסף לסימניות
בגלל שהבעיה שאתה מדבר עליה היא המימוש של התכונה בנגן עצמו, כשאתה מבקש לסדר תיקיות לפי שם אז הוא הולך ומחפש את כל מה שמתחיל ב1 ואותו הוא ישים ראשון וזה לא משנה אם הוא 1 או 11.

מה שכן צריך לעשות זה לספר לתוכנה למה אתה באמת מתכוון כשאתה כותב 1 וזה על ידי המיקום שלו בשלל האופציות האפשריות, כמו שאמרתי למעלה תנסה 001 ותראה ישועות (בהנחה כמובן שלא יהיו שם יותר מ999 קבצים אחרת זה יהיה 0001)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1213169:
בגלל שהבעיה שאתה מדבר עליה היא המימוש של התכונה בנגן עצמו, כשאתה מבקש לסדר תיקיות לפי שם אז הוא הולך ומחפש את כל מה שמתחיל ב1 ואותו הוא ישים ראשון וזה לא משנה אם הוא 1 או 11.

מה שכן צריך לעשות זה לספר לתוכנה למה אתה באמת מתכוון כשאתה כותב 1 וזה על ידי המיקום שלו בשלל האופציות האפשריות, כמו שאמרתי למעלה תנסה 001 ותראה ישועות (בהנחה כמובן שלא יהיו שם יותר מ999 קבצים אחרת זה יהיה 0001)
ווינדוס לא יודע לסדר קבצים במאת האחוזים, ובשביל זה שמתי כאן את התוכנה לעיל.
אגב, התוכנה צריכה framework 3.5 מינימום, ברוב המחשבים הטכנאים מתקינים את זה, באלה שלא, והתוכנה לא עובדת להם, אז צריך להתקין את זה, נתין להוריד מאתר מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/he-il/download/details.aspx?id=30653

• הוסף לסימניות
פרסומון, לא הצלחתי להוריד את התוכנה. שגיאה בדרופ'.

• הוסף לסימניות
אתה מסביר נהדר בקשר לווינדוס הבעיה שהוא מדבר על הנגן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1213183:
אתה מסביר נהדר בקשר לווינדוס הבעיה שהוא מדבר על הנגן...
הנגן הולך לפי הווינדוס...
אגב, הנגן הולך לפי השם שבמאפייני השיר ולא לפי השם שרואים בתיקיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1212860:
אני מעוניין בתוכנה שמסדרת תיקיות, כך שכל הקבצים שבתוכן יכילו מילה מסויימת ואח"כ 3 ספרות, כלומר: 001... 010... 100... וכו'.

תודה רבה רבה מראש.
אצלי בקטלוג שבחתימה יש תוכנה כזו. ראה בחלק של התוכנות העצמאיות תוכנה שנקראת 'שינוי שם לקבצים רבים'.

לדוגמא יש לך הרבה קבצים עם סיומת מסויימת ואתה רוצה להחליף לכולם את הסיומת, וכן אם יש לך הרבה קבצים שאתה רוצה להחליף לכולם בתוך השם שלהם משהו על דרך של 'חפש את' ו'החלף ב...' אתה יכול בלחיצת כפתור.
וכן אפשר להוסיף לפני/אחרי השם מספור רציף, וכן אפשר להחליף את השם הישן במספור רציף, ותוכל לבחור אם המספור הרציף יהיה בתבנית של 1, 2, 3 ... או בתבנית של 001, 002, 003 ... שזו אפשרות טובה למגיהי ספרי תורה למשל ששכחו לסרוק עמוד בספר תורה או שסרקו את אותו העמוד פעמיים ונאבד להם כל הרצף של שמות הסריקות.

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שעושות את זה

נכתב ע"י trew;1213157:
זה בגלל שספרה 2 צריכה להכתב 002, שום תוכנה לא תעזור לך במה שאתה מבקש פשוט תכתוב נכון.

זה לא נכון. יש תוכנה חינמית שעושה את זה, ויש בתשלום.
החינמית מורכבת ויש ללמוד אותה, ואם תרצה אוכל לתת לך הסבר קצר. אפשר לעשות בה כמעט הכל.
להלן קישור לתוכנה:

https://www.dropbox.com/s/0uzjc84634irk3c/BRU_Setup_WinN Tx86תוכנה לסידור קבצים ומיספורם.exe

• הוסף לסימניות
אגב, הנגן הולך לפי השם שבמאפייני השיר ולא לפי השם שרואים בתיקיה.
כל עוד אין סינון לפי שם הקובץ אני מסכים איתך מאוד.
הנגן הולך לפי הווינדוס כשהוא בווינדוס...

נכתב ע"י נירוש;1213193:
החינמית מורכבת ויש ללמוד אותה, ואם תרצה אוכל לתת לך הסבר קצר. אפשר לעשות בה כמעט הכל.
להלן קישור לתוכנה:

https://www.dropbox.com/s/0uzjc84634irk3c/BRU_Setup_WinN%20Tx86%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%94%20%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8%20%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D%20%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%9D.exe
אשמח לדעת שאני טועה למרות שאני לא חושב שזה המקרה, בכל אופן מה שמות התוכנות באנגלית?

• הוסף לסימניות
תוכנה קלה לתיפעול ונוחה לשימוש:

קבצים מצורפים

• תוכנה לשינוי שמות קבצים.PNG
    KB 68.6 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1213201:
אשמח לדעת שאני טועה למרות שאני לא חושב שזה המקרה, בכל אופן מה שמות התוכנות באנגלית?

התוכנה נקראת bulk rename utility

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1213193:
להלן קישור לתוכנה:

https://www.dropbox.com/s/0uzjc84634irk3c/BRU_Setup_WinN Tx86תוכנה לסידור קבצים ומיספורם.exe
הסברת יפה מאוד איך משנים את השם כמו שאמרתי.
התוכנה לא גורמת לווינדוס להציג שמות קבצים שמכילים מספרים בתחילת השם בצורה כרונולוגית אבל מציגה לפי השם (1 11 111 וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1213417:
הסברת יפה מאוד איך משנים את השם כמו שאמרתי.
התוכנה לא גורמת לווינדוס להציג שמות קבצים שמכילים מספרים בתחילת השם בצורה כרונולוגית אבל מציגה לפי השם (1 11 111 וכו')

לא ברורה לי תגובתך. לא הסברתי כלום. אמרתי שיש תוכנה שיכולה לשנות שמות לקבצים כפי שהשואל ביקש בתחילה. לדוגמא יש קבצים רבים לפי סדר א-ב ואתה מעונין לשנות את שמם ללועזית, וגם להוסיף מיספור לקבצים, תוכל בתוכנה זו לשנות לקבצים רבים את שמם בבת אחת, עם שינוי מספרי בסדר עוקב, עם כמה אפסים שתרצה בתחילה.
לדוגמא - 001bereshit, 002bereshit, 003bereshit
וכן הלאה עזה"ד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה