- הוסף לסימניות
ברגע שתרעננו את הדף ותפעילו את הסרטון זה יופיע ברשימהאיך הוא מופיע?
זה מה שאני רואה:
ברגע שתרעננו את הדף ותפעילו את הסרטון זה יופיע ברשימהאיך הוא מופיע?
זה מה שאני רואה:
עדיין, לא מופיע כלום.ברגע שתרעננו את הדף ותפעילו את הסרטון זה יופיע ברשימה
מוזרעדיין, לא מופיע כלום.
גם לא בחלון אנונימי.
הוידאו?מוזר
אני בדקתי באתר הספציפי הזה והופיע
אין לי מושג למה אצלך לא
לצערי, הוידאו לא מופיע.תלוי מה פועל
כשהפעלתי אודיו הופיע אודיו וכשהפעלתי וידאו הופיע וידאו
אני בנטפרי בחדר מחשבים ועבדלצערי, הוידאו לא מופיע.
אולי תלוי בסינון?
לא עבד באתרוג ובנטפרי.
כולם. הנה אחד לדוגמא:אני בנטפרי בחדר מחשבים ועבד
אולי תתנו קישור ספציפי ואבדוק?
באמת עכשיו גם לי לא מראהכולם. הנה אחד לדוגמא:
תודה רבה!![]()
R' Nosson Hirth | The Next Time Erev Pesach Falls Out on a Shabbos is...
Watch this lecture on Torah Anytimetorahanytime.com
כל תוכנה שרצה על המחשב שלך תוריד רק מה שיש לך גישה אליווהכי חשוב- מורידה רק מה שפתוח בנטפרי
מתי בדיוק זה קרה? מיד בהתחלה? אחרי שלחצ
מיד בההתחלה
מתי בדיוק זה קרה? מיד בהתחלה? אחרי שלחצ
והמסך השחור שנפתח עדיין נשאר פתוח או שסגרת אותו?מיד בההתחלה
סגרתי אותווהמסך השחור שנפתח עדיין נשאר פתוח או שסגרת אותו?
הוא צריך להישאר פתוחסגרתי אותו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים