- הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה הבעיה?תסיר את התוכנה, לא כדאי להשאיר אותה על המחשב
(מניסיון מר)
אני מכיר אישית את המפתח של התוכנה, ואשמח ליידע אותו.
אשמח לדעת מה הבעיה?תסיר את התוכנה, לא כדאי להשאיר אותה על המחשב
(מניסיון מר)
הוא לא מבין כלום ומתכחש לבעיות, אין לי כח לפרט...אשמח לדעת מה הבעיה?
אני מכיר אישית את המפתח של התוכנה, ואשמח ליידע אותו.
אני משתמש בה כבר זמן רב ולא נתקלתי בשום בעיה!הוא לא מבין כלום ומתכחש לבעיות, אין לי כח לפרט...
בשורה תחתונה זו תוכנה שתוקעת את המחשב
נשמח שתפרט לתועלת הכללהוא לא מבין כלום ומתכחש לבעיות, אין לי כח לפרט...
בשורה תחתונה זו תוכנה שתוקעת את המחשב
לא ממש הבנתי איך זה עובדפותחים אותה, מעתיקים את כתובת ה URL של הסרטון ביוטיוב, לוחצים על + בצד שמאל למעלה
הקישור מועתק אוטומטית לתיבה שנפתחת, מאשרים פעמיים וההורדה מתחילה
קודם כל קצב ההורדה מהיר פי כמה מהכרום
ואחר כך ניהול ההורדות אפשרי גם מתוך התוכנה הזאת וזה מאד נחמד
אבל שוב - המעלה העיקרית היא שזה עובד תמיד (האתר הזה של נטפרי עושה לי תקלות כמו הסרטון לא נמצא או שהוא לא אושר בנטפרי או aplication error אחת לשבועיים בערך) וההורדה מהירה מאד (יחסית לכל מה שעובד דרך הדפדפן)
בהצלחה!
גם לי זה לא עובד אני שוברת את הראש שזה יעבוד לי וזה לא עובדלא עובד ליהורדה מהירה מיוטיוב – מכון כתר תורה
horadah.click
גם אצלכם לא עובד
העלו פה הורדה ממתמחים טופ גרסה ניידת אני משתמש בה והיא מצוינתגם לי זה לא עובד אני שוברת את הראש שזה יעבוד לי וזה לא עובד
גם אני ניתקלתי בזה.לא ממש הבנתי איך זה עובד
הורדתי את התוכנה אני עושה + וזה לא מעתיק את הקישור וזה כותב ככה:![]()
לא עושה בעיות במחשב?תוכנה קטנה ופשוטה שמשתמשת בYT-DLP
לא מצליח להורידלא מכיר בעיות, אני משתמש בזה הרבה
[פיתחתי אותה לשימוש עצמי]
חסום בנטפרי, כמובן (בצדק)להורדה מיוטיוב בדרך הקצרה והטובה ביותר - לוחצים על שורת החיפוש ומוסיפים פעמיים את האות SS אנטר וזהו זה יורד להורדות צפה בקובץ המצורף 1923215צפה בקובץ המצורף 1923216
למה בצדק?חסום בנטפרי, כמובן (בצדק)
כי אם אפשר להוריד כל סירטון באופן הזה, איבדת את האפקט של הסינון.למה בצדק?
שיפתחו את האופציה במקרה שהסרטון פתוח בנטפי, מה הבעיה ?כי אם אפשר להוריד כל סירטון באופן הזה, איבדת את האפקט של הסינון.
הלוואי.שיפתחו את האופציה במקרה שהסרטון פתוח בנטפי, מה הבעיה ?
ואיך אפשר לבקש את זה ?הלוואי.
אשמח מאד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים