תוכנה להכנס לשרת

• הוסף לסימניות
המתכנת שבנה לי את האתר נתן לי את התוכנה filezilla אבלל באתרוג זה חסום והם הסבירו לי שהיות וזה שרת חיצוני לכן הם חוסמים לי את זה
הם אמרו שאחפש תוכנה שעובדת על אותו שרת שזה לא חסום אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לתוכנה כזו בעברית

• הוסף לסימניות
שטויות.. ה-FileZilla פשוט מתחברת ישירות לשרת שלך.. אין דבר כזה "תוכנה אחרת".

• הוסף לסימניות
כך הם אמרו לי הרימון שאם התוכנה הזו אין אפשרות והיא אמרה לי תוכנה אחרת winspt אבל לא מצאתי תוכנה כזו

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון בטח על winscp..
זה תוכנה שעושה אותו דבר כמו FileZilla, רק שהיא נותנת גם להתחבר דרך פרוטוקול של SSH (או SFTP).

תאכלס, הם מבלבלים בשכל.. כל זה עניין של פרוטוקול.. ושלא ידברו שטויות.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שלאתרוג אין שום חסימה לפרוטוקול FTP.
ממילא זה אמור לעבוד גם בFileZila.
ייתכן שבעיית ההתחברות פשוט בשם או בסיסמה, ודא זאת ע"י כניסה ממקום אחר.

• הוסף לסימניות
ברימון, וכנראה גם באתרוג (וק"ו הוא) חוסמים את הפורטים של FTP וכן של SFTP, זאת אומרת פורטים 21 וכן 22, וכן הם חוסמים פורטים נוספים.
מאחר שכן - אי אפשר להתחבר לשרת דרך FileZilla ולא דרך שום תוכנה אחרת. אני מקווה שפשוט לא הבנת את הנציג (אחרת צריך לומר שהנציגים שלהם לא יודעים את הדברים הבסיסיים, וזה לא מסתבר).
צריך לדבר אתם (עם תמיכה טכנית) ולבקש שיפתחו לך את הפורטים, והכל על מקומו יבוא בשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;828040:
נדמה לי שלאתרוג אין שום חסימה לפרוטוקול FTP.
ממילא זה אמור לעבוד גם בFileZila.
ייתכן שבעיית ההתחברות פשוט בשם או בסיסמה, ודא זאת ע"י כניסה ממקום אחר.
נתיב לא רימון
נתיב חוסמים רק את HTTP/S וכל שאר הפרוטוקולים פתוחים.
יאללה מי מביא קישור UDP?
;)

• הוסף לסימניות
דיברתי שוב עם אתרוג והם פתחו את הפורט ועובד לי מצויין בתוכנה הנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;828092:
נתיב לא רימון
נתיב חוסמים רק את HTTP/S וכל שאר הפרוטוקולים פתוחים.
יאללה מי מביא קישור UDP?
;)

אני במשרד עם רימון.
FTP פתוח לחלוטין לכאורה (לך תדע מה אמור להיות סגור).

• הוסף לסימניות
רימון לא אמורים לחסום את ftp אבל הם חוסמים פורטים בלי קשר,
הם עשו ללקוח שלי שרצה רימון נזק עצום של עשרות אלפי שקלים. דפקו לו את מערכת הטלפונים.

עד שהודעתי לו שאם הוא רוצה רימון אין לו אחריות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;828859:
אני במשרד עם רימון.
FTP פתוח לחלוטין לכאורה (לך תדע מה אמור להיות סגור).
זה לא אומר שאם יהיו בFTP מילים לא מתאימות אז האתר לא יהיה חסום.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה FTP עם מילים לא מתאימות???
FTP מעביר קבצים בפרוטוקול FTP, האם רימון "פותח" את הקבצים?
ומה עם תמונות?
קבצי וידיאו?
קובץ בסיומת לא מזוהה?

• הוסף לסימניות
אני רואה שכבר פתרו לך את העניין, אבל לבאים אחריך אדגיש שכמו שציינו כבר, אין קשר לתוכנה, זה קשור לפרוטוקול ולפורטים.
אם יש בעיה בהתחברות לשרתים סביר להניח שלא הגדירו לכם את האפשרות להתחבר דרך פורטים שאינם מיועדים לגלישה / דוא"ל, פשוט התקשרו ובקשו שיפתחו לכם את הפורטים.
בהצלחה

** גילוי נאות: אני עובד רימון, בתפקיד שלא קשור כלל לסינון, שירות לקוחות או תמיכה טכנית **

• הוסף לסימניות
טוב לראות אותך, נעלמת :)

לעצם העניין רימון משתמשים המון עם גוגל למציאת אתרים ומילים אותם הם צריכים לחסום (תחושה שלי שזה לא הכי היחיד שלהם), מה יקרה אם יהיה בFTP שם קובץ לא מתאים? שווה לנסות אבל ברעיון זה אמור להיות חסום.

• הוסף לסימניות
הסינון של רימון אינו מבוסס גוגל או משתמש בגוגל על מנת לאתר אתרים.
ברימון לא מסננים גישה לקבצים בשרת FTP, כיום בכל אופן, שיטת העברת הקבצים ב-FTP תצריך הרבה עבודה על מנת לקשר בין חבילת נתונים מסויימת לקובץ מזוהה ספציפי.
אם יש קובץ לא מתאים שמועלה או ניתן לגישה ב-FTP, לא ניתן יהיה לגשת לקובץ ב-HTTP, במידה ויתקבלו תלונות על שרת FTP הוא ייחסם לגישה ב-FTP.

• הוסף לסימניות
מעניין מה שאתה אומר
בעבר אני יודע שהם השתמשו בגוגל כדי לסנן.

• הוסף לסימניות
לא, היות ורימון מנקים את דפי התוצאות בגוגל מכתובות שאינן מתאימות למסלול וההגדרות של הלקוח, קיימים חיפושים בעייתיים שמחזירים שתיים שלוש תוצאות בדף במקרה הטוב, לכן, משתמשים בתכונה של גוגל כדי שיסנן מראש תכנים לא רצויים וישאיר לרימון את הטיפול בשאר ואז יופיעו מספיק תוצאות רלוונטיות בדף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י uda;828952:
** גילוי נאות: אני עובד רימון, בתפקיד שלא קשור כלל לסינון, שירות לקוחות או תמיכה טכנית **

איזו טעות עשית..:):):):):):)

אתה אצלי במועדפים עכשיו:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה