תוכנות תוכנה להמרת סרטונים

• הוסף לסימניות
היה לי פורמט פקטורי
ברגע שעשיתי עדכון- משהו נחסם לי
הסרתי את התוכנה, הורדתי קובץ התקנה חדש - מעודכן
לאחר ההתקנה אני רואה שזה מגיע יחד עם 3 אפליקציות נוספות למחשב
וברגע שאני מסירה אותן- אי אפשר להשתמש בפורמט פקטורי
זה סתם מציק שכל הזמן האפליקציות האחלה נפתחות וקופצות
אבל יותר מזה- אני לא יודעת אם זה משהו אמין שאני יכולה לסמוך על זה שישאר במחשב שלי
יש למישהו מידע מה עושים?
אלה האפליקציות שנוספו:
1710074918126.png

• הוסף לסימניות
בנוסף - לאחר ההמרה בפורמט פקטורי ל MP4 אני מקבלת הודעה ממיקרוסופט שהקובץ לא נתמך בקידוד ובשביל זה אני צריכה להוריד מהחנות של מיקרוסופט משהו - והחנות חסומה בנטפרי
בינתיים אי אפשר לפתוח את הקבצים שהמרתי בווינדוס מדיה פלייר או בנגן המדיה

• הוסף לסימניות
התוכנה הזאת ממש לא מומלצת.
היא כורה נתונים מהמחשב.
מצורפת תוכנת המרה ממש פשוטה:
לאחר שמתקינים אותה, ניתן לעמוד על קובץ מסויים, ללחוץ לחצן ימני ולבחור את סוג הקובץ הרצוי:
1710076177339.png

• הוסף לסימניות
מה זה אומר?
שבעצם בהתקנה, את מתקינה קבצים שמשדרים אליהם כל מיני נתונים מהמחשב שלך.
(הם לא מחפשים את שלך ספציפית, אלא בכלליות, אבל זה דבר לא טוב, והתוכנה הזאת נחסמת ע"י אנטי וירוס)

• הוסף לסימניות
התקנתי מה שצירפת
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה