תוכנה להמרת PDF - לטקסט

• הוסף לסימניות
איזו תוכנה הכי טובה בזה
והאם ישנן תוכנות כאלו חינמיות או במחיר סמלי

• הוסף לסימניות
רק עכשיו ראיתי שכבר פתחו אשכול דומה בזה

אך אני מעוניין בתוכנה מקצועית יותר
ולקבל פירוט יתר בזה מהמנוסים כאן בתחום

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה מצוינת, אני כבר מעלה!

• הוסף לסימניות
בבקשה,
תוכנה מצוינת, הופכת כמעט כל קובץ (ai.psd) ל-pdf

קבצים מצורפים

• dopdf-7.rar
    3.7 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
לא הסברתי את עצמי נכון

אני מעוניין בתוכנה הממירה קובץ pdf - לטקסט חי שאפשר לעצב אותו מחדש

ולשמוע את חוות דעתם של המנוסים בענין
כי החלטתי להרחיב את תחומי גם בזה

• הוסף לסימניות
אם הPDF לא נעול,
פשוט להעתיק את הטקסט בצורה הרגילה של העתק הדבק..

• הוסף לסימניות
מדובר בכל מיני קבצים של pdf שאני מקבל
זה יכול להיות קבצים שאינם נעולים וזה גם יכול להיות סריקות של ספרים ישנים
כך שאני מחפש פתרון כללי לכל זה
לחסוך את ההקלדה מחדש

• הוסף לסימניות
בPDF PRO זה מובנה בתוכנה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;874218:
בPDF PRO זה מובנה בתוכנה.
בהצלחה.

איפה זה מובנה שם

נכתב ע"י david48483;874311:
תוכנה מאוד מוצלחת
או את זה

חסום לי
יש מישהו שיכול להעלות לכאן
או לשלוח לי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה לכם

• הוסף לסימניות
התוכנה הראשונה שנתן דוד (פיינרידר) היא הטובה ביותר המשווקת היום. יש לה גירסת ניסיון חינמית, ואחר כך - בתשלום. בכמה גירסאות היא מגיעה גם עם "הוט פולדר" העובד ברקע על תיקיות מבוקשות וממיר את כל תוכנן. אין ממשק בעברית, אך היא קוראת מצויין גם עברית (למעט סוגים מסוימים של כתב רש"י בהם מספר אותיות מתחלפות בקביעות באחרות).

לא ניתן לשלוח אותה במייל, היא גדולה מדי.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת קובץ פדפ נעול\לא נעול?
שאלתי את השאלה הזו בדיוק בפורום מיקרוסופט.
אשמח לשמוע על תוכנה חינמית או משהו זול אחר

• הוסף לסימניות
..

נכתב ע"י nothing;874704:
התוכנה הראשונה שנתן דוד (פיינרידר) היא הטובה ביותר המשווקת היום. יש לה גירסת ניסיון חינמית, ואחר כך - בתשלום. בכמה גירסאות היא מגיעה גם עם "הוט פולדר" העובד ברקע על תיקיות מבוקשות וממיר את כל תוכנן. אין ממשק בעברית, אך היא קוראת מצויין גם עברית (למעט סוגים מסוימים של כתב רש"י בהם מספר אותיות מתחלפות בקביעות באחרות).

לא ניתן לשלוח אותה במייל, היא גדולה מדי.
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;874311:
תוכנה מאוד מוצלחת
או את זה

בראשון שהבאת יש תיקייה בשם ABBYY_FineReader_11_PE שאני מבין שאני צריך להפעיל את הקובץ שבפנים באיזשהו שלב, בנתיים לא הצלחתי, ורק עשיתי לעצמי צרות.

רב תודות

• הוסף לסימניות
צריך לחלץ את התיקיה להפעיל את הקובץ ולאשר את ההתקנה אם צריך עזרה הלאה אפשר באישי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה לכולם
אחרי עמל רב יצרתי תוכנה (MISTRAL) להמרת PDF ותמונה לטקסט- OCR מבוסס AI, כולל שמירה על מיקום התמונות, שמירה על כותרות ושמירה על עמודים. התוכנה יודעת גם להמיר כתב יד (באנגלית) לטקסט. ניתן גם לייצא לוורד בקלות. כל מה שצריך לעשות הוא ליצור מפתח, על ידו ניתן לבצע את ההמרה בצורה פשוטה. יש באתר גם מדריך מצולם בעברית ובאנגלית, המסביר כיצד להשיג את המפתח. השימוש קל, פשוט ובחינם. להלן הקישור לאתר. ושיהיה לתועלת: https://pdf-ocr-free-tool.netlify.app/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה