תוכנה להעתקת קבצים לצורך גיבוי

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה
אני רוצה להעתיק ספריה שלימה כולל תתי ספריות לדוגמא 'עבודות'
לספריה 'עבודות' בכונן הגיבוי שלי ואני לא יודע מה כבר העתקתי,
אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות התאמה בין הספריות ותעתיק רק את הקבצים החדשים או קבצים שנעשו בהם שינוי כל שהוא.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה זה?

איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
אכן, קוראים לתוכנות הללו תוכנות סינכרון.
יש הרבה מאד תוכנות כאלו. התוכנה שניתנה לך היא של מיקרוסופט והיא מומלצת.
כמובן שיש תוכנות בעברית וגם טובות יותר.

• הוסף לסימניות
איך מתעסקים עם התוכנה הזו

או שיש למישהו תוכנה אחרת שיכול להמליץ עליה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים74;1972603:
או שיש למישהו תוכנה אחרת שיכול להמליץ עליה?

יש את Beyond Compare 4. משמש גם להשוואת תיקיות וגם להשוואת הקבצים שבתוכן.
מאד פשוט ונוח. חינמי ברמה מסויימת, לא לגמרי. אם תרצו אצרף הוראות הסבר לשימוש בתוכנה.

באתר: http://www.scootersoftware.com/

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2016-02-08_15-15-15.png
    KB 66.9 · צפיות: 22
  • 2016-02-08_15-16-21.png
    KB 31.6 · צפיות: 0
  • 2016-02-08_15-17-53.png
    KB 23.1 · צפיות: 17
  • 2016-02-08_15-23-33.png
    KB 17 · צפיות: 20
  • 2016-02-08_15-24-46.png
    KB 53.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
איך זה עובד התוכנה הזו?

אני אמור לבחור תיקיה במקום אחד ועוד תיקיה במקום אחר ואז המחשב עושה בדיקה האם יש בתיקיה השניה את כל הקבצים מהתיקיה הראשונה אני מקבל סימון איזה קבצים לא נמצאים ואז יש אפשרות להעתיק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים74;1973423:
אני אמור לבחור תיקיה במקום אחד ועוד תיקיה במקום אחר ואז המחשב עושה בדיקה האם יש בתיקיה השניה את כל הקבצים מהתיקיה הראשונה אני מקבל סימון איזה קבצים לא נמצאים ואז יש אפשרות להעתיק?

אתה מסמן תיקיה במקום אחד ותיקיה במקום אחר ובוחר את סוג הסינכרון וברגע שאתה לוחץ run המחשב מתחיל לבצע סינכרון בין התיקיות ובסוף מודיע על מה הוא הצליח ומה לא.

לתוכנה יש גם אופציה להריץ את הגיבוי באמצעות שורת הפקודה מה שאומר שניתן לשלב אותה בסקריפטים או תיזמון ארועים . סקריפט נחמד יכול לכלול פקודה ליצירת שיתוף הפעלת סינכרון וביטול שיתוף בסוף התהליך. כך יש הגנה על הגיבוי מפני תקיפת וירוס כופר לדוגמא.

קבצים מצורפים

• 2016-02-09_10-00-28.png
    KB 22.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;1975032:
האם מישהו יכול להעלות תוכנה טובה בעברית?
האם אין מישהו שיכול לתת לנו קישור (לדרופ/דרייב) לתוכנה בעברית מועילה (ומשוחררת...) שעושה את העבודה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י .D.H.K;1975795:
ראיתי האשכול שם, ולמעשה ההודעה הרלוונטית שם היא זו:
נכתב ע"י נירוש;1357547:
אני מצנן את ההתלהבות. התוכנה ל-30 יום, ואח"כ היא מגבילה את מס' הקבצים שהיא מוכנה לסנכרן. בקיצור - אכזבה.

אך מצאתי תוכנה לא פחות טובה ואף יותר ברורה וידידותית [הכל בעברית] וחינמית לחלוטין שנקראת freefilesync
ניתן להורידה בכתובת הבאה

http://freefilesync.sourceforge.net/download.php

רק צריך לשים לב שבגרסה העברית היא מסנכרנת מימין לשמאל, ולא כמו שהם אומרים משמאל לימין.
אנסה אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה