כללי תוכנה להצגת תמונות ממוזערות גם בסיומות PS, AI וכו'

• הוסף לסימניות
נקסט ובסוף פיניש, אח"כ לא נפתח שום דבר, אלא תכנס לתיקיה שאת הקבצים שלה אתה רוצה לראות כתמונה, לחץ על תמונות ממוזערות, וזהו.

• הוסף לסימניות
אני שלחתי את הקובץ הסגור למישהו והוא אומר שמבקש סיסמא. מה עושים?

• הוסף לסימניות
זה היום קיויתי לו...
סוף סוף פתרון מצוין.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש גם תוכנה כזו שמראה תצוגות מקדימות למסמכי office ו PDF.

אולי יש למישהו?

• הוסף לסימניות
על ווינדוס 7 זה לא עובד

למה במיקרוסופט הורידו בוינדוס 7 בתצוגה תמונה ממוזערת ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הר ברזל;594472:
למה במיקרוסופט הורידו בוינדוס 7 בתצוגה תמונה ממוזערת ?

מה זאת אומרת?
בטח שיש, לקבצי תמונה וכדו'

• הוסף לסימניות
ברכות!
איזו הקלה.
נזרוק את כל הג'יפגים הנלווים.
תודה רבה וישר כח למביא.

• הוסף לסימניות
יש משהו שעובד גם עם תוכנות אדובי CS5?

• הוסף לסימניות
בוינדוס 7 זה בדרך כלל לא עובד, זה עובד לי רק כשאני פותח קבצים בתוך תוכנה אחרת אבל לא בווינדוס.

• הוסף לסימניות
מי שמתרגל לעבוד עם ברידג' לא צריך כלום יותר. יש אפילו תצוגה ממוזערת של קבצי אינדיזין, ואפילו דפדוף מזערי בין הדפים.
ניווט קל ונוח.

• הוסף לסימניות
באמת רעיון להמציא תוכנה כזאת.

הברידג' אכן מספק
אבל כשפותחים פוטושופ אילוס' ואידניזיין, כבר לא נשאר זכרון לברידג' שהוא זללן זכרון לא קטן.

האמת שבנט אפשר למצוא כל מיני תוספים כאלה.
בתשלום קטן, או בגירסאות ניסוי.

• הוסף לסימניות
טכנאי אחד התקין לי כזו תוכנה וזה עובד חבל"ז.

• הוסף לסימניות
לי זה מראה רק את קבצי הפוטושופ וזה מאוד מבלבל
איך אני מורידה את ההתקנה של זה?

• הוסף לסימניות
אכן הברידג' מעולה לתצוגת קבצי אדובי השונים.
בSC5 יש חלון שנקרא: מיני ברידג',
נראה לי שאם זה עובד כחלון בתוכנה ולא תוכנה נפרדת, זה לוקח פחות זכרון, לא?

• הוסף לסימניות
לא עובד בwin7 64bit .
במהלך ההתקנה נתן ג'יבריש, ואחרי ה finish -
גורנישט!...
כמה חבל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה