כללי תוכנה להקטנת תמונות באיכות מירבית

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה בשם resize pictures
אבל היא לא עושה מושלם את העבודה,
אני צריך תוכנה שמקטינה לגודל מסויים שאני קובע (או לגדלים קבועים)
במשקל מינימלי אבל באיכות מקסימלית.

יש משהו?

• הוסף לסימניות
נכון!
פוטושופ
SAVE FOR WEB AND DEVICE
חלון מדהים שרואים את התוצאה בלייב עם אפשרות השאווה בין עד 4 חלונות אחד ליד השני.

• הוסף לסימניות
אם כבר פוטושופ אז ליצור אקשן. הכי כיף , הכי מהיר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל פוטושופ זה כל תמונה בנפרד,
אני צריך בערך 55 תמונות ביחד להקטין.
פוטושופ כל תמונה חצי דקה עד שהיא עולה,
לא אפשרי מבחינתי

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל פוטושופ זה כל תמונה בנפרד,
אני צריך בערך 55 תמונות ביחד להקטין.
פוטושופ כל תמונה חצי דקה עד שהיא עולה,
לא אפשרי מבחינתי

• הוסף לסימניות
בשביל זה המציאו בפוטושופ את הדבר שנקרא action והפקודה שקראת batch.
אין תוכנה בעולם שיותר נוחה וקלה לשליטה מזה.
תגגל את העניין.

• הוסף לסימניות
אבל בכל מצב אני צריך להכניס לפוטושופ 55 תמונות ואז לשמור כל אחד בנפרד, זה בילתי נסבל!
אני חייב תוכנה חיצונית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;487569:
אבל בכל מצב אני צריך להכניס לפוטושופ 55 תמונות ואז לשמור כל אחד בנפרד, זה בילתי נסבל!
אני חייב תוכנה חיצונית

לא נכון.
לפני שאתה כותב תעשה חיפוש על batch.
יש שם אפשרות להחלה על תיקיות שלמות.
אתה יכול אפילו לייצר מיני תוכנה שתעשה לך רצף פקודות מסויים שאותו אתה מקליט פעם אחת.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
בבקשה תפרט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;487237:
בשביל זה המציאו בפוטושופ את הדבר שנקרא action והפקודה שקראת batch.
אין תוכנה בעולם שיותר נוחה וקלה לשליטה מזה.
תגגל את העניין.

נכתב ע"י אלי ויסברג;487605:
לא נכון.
לפני שאתה כותב תעשה חיפוש על batch.
יש שם אפשרות להחלה על תיקיות שלמות.
אתה יכול אפילו לייצר מיני תוכנה שתעשה לך רצף פקודות מסויים שאותו אתה מקליט פעם אחת.

בשביל זה המציאו פוטושופ?
אני קצת מתבייש..

יש בפוטושופ סקריפט, שנקרא בשם "מעבד התמונות" שהוא "גם" יודע להקטין לגודל הרצוי.

נ.ב. יש לי סקריפט "פצצה" שמיועד לצלמים, שתוך כדי ההקטנה, הוא מחדד את התמונה, + אפשרות הוספת חותמת מיים, כיתוב או לוגו של הצלם במיקום הרצוי ובאטימות המתאימה.
מיועד לCS5 בלבד.

• הוסף לסימניות
בשביל זה המציאו פוטושופ?
אני קצת מתבייש..

הוא לא אמר שבשביל זה המציאו את הפוטושופ!
הוא אמר שבשביל זה המציאו "ב"פוטושופ! יחי ההבדל הקטן!!!

• הוסף לסימניות
אני משתמש באקשנים שאני יוצר לבד, ספציפית למה שאני צריך.
שונא קיצורים ושיטות שמיועדים למי שלא מכיר את הדרכים האמיתיות (כמו מברשות הבהרה והכהייה טשטוש וחידוד וכל הדרעק הזה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה