תוכנה להקלטת מסך - איזה הכי מומלצת?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לצלם מסך של שיעור שנמשך כ- 3 שעות.
איך הכי טוב לעשות זאת?
אני רוצה שיהיה עם צליל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;982034:
מקבץ תוכנות לצילום מסך.
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=692B6149594773386265593D

באדיבות: יעלות

תודה רבה, נראה לי שהרוב זה לצילום מסך שזה לא מה שאני מחפשת אלא משהו שיסריט את המסך וישמיע קול בו זמנית כמו camstudio אבל השאלה אם יש משהו במחיר יותר זול מ $200 או חינמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;982417:
תודה רבה, נראה לי שהרוב זה לצילום מסך שזה לא מה שאני מחפשת אלא משהו שיסריט את המסך וישמיע קול בו זמנית כמו camstudio אבל השאלה אם יש משהו במחיר יותר זול מ $200 או חינמי
camstudio היא חינמית, יש דבר אחד שחשוב לשים לב אליו כשמשתמשים בה,
היא לא סובלת עברית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;982472:
יש דבר אחד שחשוב לשים לב אליו כשמשתמשים בה, היא לא סובלת עברית!

יש תרגום לתוכנה מאלירן חודדי, חפשו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;982496:
יש תרגום לתוכנה מאלירן חודדי, חפשו.
לא הבנת,
התוכנה לא סובלת עברית, רוב הסיכויים שאם תשמור קובץ בעברית הוא יהרוס את השמירה של הקובץ, בעיות מסוג זה קורות במיוחד עם הקלטות של קול.
הבעיה האמורה יכולה לקרות גם בשמירה של שם תיקיה בעברית.

• הוסף לסימניות
snagit - תוכנה ממש חביבה, עובדת בצורה נקיה ולא משאירה עקבות כשאנחנו מסיימים את ההקלטה,

חסרון: לא חינמית (50 $)

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי, אני מניח שאפשר לנסות...

• הוסף לסימניות
לאחר בירור נוסף מסתבר שהיא תומכת רק מ-vista ומעלה.

• הוסף לסימניות
Allcapture
קצת יקרה
אבל מקצועית בטירוף !
אני מוסר שיעורים רק בהקלטה והסרטה איתה
חיפשתי הרבה וזה בהחלט ההכי טוב שמצאתי

• הוסף לסימניות
Ocam

תוכנה קטנה וחינמית

• הוסף לסימניות
ניסיתי את ה camStudio והתוצאה היתה מזעזעת. סרט שמרקד ומראה לאורך 3 שעות רק את הפריימים האחרונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה