תוכנה להשוואת טקסטים

• הוסף לסימניות
אולי מישהו מכיר תוכנה המשווה בין טקסטים?
אני משתמשת כרגע בתוכנה מצוינת הנקראת beyond compare 2
דא עקא שצריך לתת לה את המיקום של הקבצים. כלומר כדי להשוות בין טקסטים - אני צריכה ראשית לשמור אותם כקובץ (לא משנה באיזו סיומת) ואז לפתוח אותו בתוכנה.
אני מעוניינת בתוכנה שבה אוכל לעשות copy paste לטקסט ללא צורך לשמור אותו לפני.
תודה מראש למסייעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליku;694540:
אולי מישהו מכיר תוכנה המשווה בין טקסטים?
אני משתמשת כרגע בתוכנה מצוינת הנקראת beyond compare 2
דא עקא שצריך לתת לה את המיקום של הקבצים. כלומר כדי להשוות בין טקסטים - אני צריכה ראשית לשמור אותם כקובץ (לא משנה באיזו סיומת) ואז לפתוח אותו בתוכנה.
אני מעוניינת בתוכנה שבה אוכל לעשות copy paste לטקסט ללא צורך לשמור אותו לפני.
תודה מראש למסייעים

מה רע בהשוואת מסמכים בוורד?
לא צריך לשמור, ניתן להשוות כל מסמך פתוח.

• הוסף לסימניות
או, מעולה!!!!!!!!
הורדתי והתקנתי. תוכנה זו אכן מאפשרת העתק הדבק לתוכנה
יישר כח!

• הוסף לסימניות
מענין, מה הכוונה השוואת טקסטים?
אפשר הסבר?
מזהה הבדלים בנוסח הטקסט?

• הוסף לסימניות
תלוי בתוכנה.
בbeyond compare לדוגמא את מזינה 2 קבצים והוא עורך לך השוואה ביניהם . מדגיש מילים/שורות שקיימות בקובץ אחד ולא קיימות בשני ולהפך. רווחים, טקסט חוזר ובקיצור כל דבר ששונה בין 2 הקבצים. אפשר לשחק עם זה ולחולל הרבה מאד מניפולציות

• הוסף לסימניות
יפה.
נשמע שימושי מאוד להגהות.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה