המלצה תוכנה לחיפוש (ושמירת החיפושים) למוצר באליאקספרס ובאמזון,

• פותח הנושא bmkol
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם.

פיתחתי תוכנה שנקראת אליזון. התוכנה מאפשרת חיפוש (ושמירת החיפושים) למוצר באליאקספרס ובאמזון, כך שניתן להשוות מחירים ולקבל מגוון תוצאות למוצר שחיפשתם. התוכנה חינם לחלוטין!

אני רוצה להעלות כאן קישור להורדת התוכנה (או אפילו להעלות את התוכנה לכאן להורדה ישירה), רק שאני לא בטוח אם זה אפשרי מבחינת הנוהלים של הפורום כאן.

אם מישהו כאן יש לו קשר למנהלים, אשמח לדעת אם זה אפשרי.

בכל אופן בינתיים ... צירפתי כאן סרטון של התוכנה ==>

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.

פיתחתי תוכנה שנקראת אליזון. התוכנה מאפשרת חיפוש (ושמירת החיפושים) למוצר באליאקספרס ובאמזון, כך שניתן להשוות מחירים ולקבל מגוון תוצאות למוצר שחיפשתם. התוכנה חינם לחלוטין!

אני רוצה להעלות כאן קישור להורדת התוכנה (או אפילו להעלות את התוכנה לכאן להורדה ישירה), רק שאני לא בטוח אם זה אפשרי מבחינת הנוהלים של הפורום כאן.

מה רע בגוגל? :unsure:

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.

ניראה מדהים. אשמח לקישור להורדה

• הוסף לסימניות
ניראה מדהים. אשמח לקישור להורדה
אני עדיין לא יודע אם מותר לי (מבחינת נוהלי הפורום) לפרסם כאן, כי עדיין לא קיבלתי אישור.
את מוזמנת לפנות אליי בפרטי עד שיאשרו לי כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה