• הוסף לסימניות
איזה מערכת כהיום היא הטובה מכולם? ומה המחיר של סמארט?
סמארט מומלצת מאוד.
אבל את האמת אני לא בקי במתחרים.
מחיר יש את הבסיס שמגביל את סריקות דוח יתרות לכ10 בחודש
במחיר של כ130+ מע"מ או ב250+מע"מ ללא המגבלה הנ"ל

• הוסף לסימניות
מחיר יש את הבסיס שמגביל את סריקות דוח יתרות לכ10 בחודש
במחיר של כ130+ מע"מ או ב250+מע"מ ללא המגבלה הנ"ל
אני משלם כיום 250 + מע"מ וכמדומני שאין מסלול נוסף למעט מסלול סטודנטים לחצי שנה ראשונה בקורסים מוכרים שבהסכם שמשלמים בערך 100 כולל מע"מ

• הוסף לסימניות
אני משלם כיום 250 + מע"מ וכמדומני שאין מסלול נוסף למעט מסלול סטודנטים לחצי שנה ראשונה בקורסים מוכרים שבהסכם שמשלמים בערך 100 כולל מע"מ
נכון זה מסלול סטודנט
אבל ההנחה היא ל90+מע"מ ואני חושב שאפשר לשאר בתוכנית הזאת גם לאחר החצי שנה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ליועץ שלי היה תוכנה מסויימת בה מילתי פרטים ובה הבנקים העלו את ההצעות שלהם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בסמארט יש אזור אישי ללקוח שיכול למלאות פרטים לבד וכנראה שלגבי הבנקים יש פה איזושהי אי הבנה
ישנה שם גם אפשרות להעלות את האישורים העקרוניים בסריקה לסימולציה, אז כבר ה'אי' הבנה מצטמצמת לכדי אי זעיר...

• הוסף לסימניות
ניסיתי את אילון וסמארט,
אין מה להשוות , סמארט מומלץ פי כמה, המחשבונים משוכללים ואמינים הרבה יותר, יותר ידידותי ועם יותר אפשרויות

• הוסף לסימניות
חוץ ממסלול סטודנטים שנכתב לעיל שהינו לחצי שנה בלבד קיימים שלושה מסלולים נוספים
  1. 129 ש"ח עבור יועצים מתחילים עם הגבלה על כמות הפעולות ואין את כל הפונקציות של המערכת
  2. 250 ש"ח עבור יועצים רגילים עם הגבלה אבל לא כ"כ רלוונטית לאור הכמות המותרת
  3. 350 ש"ח עבור משרדים גדולים וכדומה ללא שום הגבלה ועם אפשרויות שונות לא רגילות (פיתוח אישי וכדומה)
כמדומני שהמסלולים האלו הינם חדשים

• הוסף לסימניות
מישהו התנסה בwise?
ממה שקצת השתמשתי בסמארט היא ממש איטית וגם כל פעם חייבים לשמור וכדו'
לא נראה תוכנה 2025
לעומת זאת wise לא השתמשתי אבל מהסרטונים ותמונות נראת שהם כל בזמן מעדכנים וגם הרבה יותר מודרנית

• הוסף לסימניות
מישהו התנסה בwise?
ממה שקצת השתמשתי בסמארט היא ממש איטית וגם כל פעם חייבים לשמור וכדו'
לא נראה תוכנה 2025
לעומת זאת wise לא השתמשתי אבל מהסרטונים ותמונות נראת שהם כל בזמן מעדכנים וגם הרבה יותר מודרנית
סמארט מדויקת הרבה יותר עם יותר פונקציות והמון מחשבונים וסימולציות
wise זה תוכנה נאה שמתאימה בעיקר ליועצים בתחילת דרכם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה