כללי תוכנה ליצירת חדר/דירה בתלת מימד

• הוסף לסימניות
לפני הרבה שנים הייתה לי תוכנה לשרטוט דירה לפי שירטוט של קבלן, מוסיפים מיטה שולחן מטבח ואסלה ורואים את הכל בתלת מימד מכל זווית שבוחרים.
היום יש לי צורך לעשות דבר כזה לחדר שבנוי לפי השרטוט המצורף, 'לצפות' אותו בספריות עם ספרים מסביב לקירות ולתת הדמיות (בתמונות) של תלת מימד.
(מדובר בחדר שאמור להיות ספרייה ציבורית - וההדמייה לצורך גיוס תרומות).
אם מישהו מכיר או אפילו רוצה לעזור, אשמח מאוד.

קבצים מצורפים

• שרטוט.jpg
    KB 35.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לצורך גיוס תרומות זה צריך להיראות "1,000,000$",
יש פורום תלת מימד, תבקש הצעת מחיר.

• הוסף לסימניות
זה תרומות, וגם אני כאן בהתנדבות. זה לא צריך להיראות מילון דולר, פשוט צריך להראות מה התוכנית. לפני הרבה שנים הייתי משחק עם תוכנה כזו, אני פשוט לא זוכר את שמה.
תודה על ההפנייה לפורום תלת מימד, כנראה אני צריך לחפש שם...

• הוסף לסימניות
כתבתי בפורום תלת מימד וכותבת גם כאן:
יש את תוכנת סקצ'אפ של גוגל שהיא חינמית ומיועדת לעיצוב תלת מימדי של חללים.
אפשר להגייע לתוצאות ממש יפות אך צריך בנוסף תוכנת רינדור כמו kerkythea (חינמית) שנותנת להוסיף מרקמים, תאורה וכדו' לתכנון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;396846:
כתבתי בפורום תלת מימד וכותבת גם כאן:
יש את תוכנת סקצ'אפ של גוגל שהיא חינמית ומיועדת לעיצוב תלת מימדי של חללים.
אפשר להגייע לתוצאות ממש יפות אך צריך בנוסף תוכנת רינדור כמו kerkythea (חינמית) שנותנת להוסיף מרקמים, תאורה וכדו' לתכנון.

בתוכנה הנ"ל זה מוכן תוך שעה מקסימום,
דווקא תוצאות לגמרי לא רעות היא נותנת.
מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה