תוכנה ליצרת קבצי GIF

• הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה ליצרת קצבי GIF (כמה תמונות נעות מצ"ב דוגמאות)
(ניסתי לחפש בגוגל אבל החסימה של רימון לא נתן לי לגשת לתוצאות שנראות לי הנכונים)
עכ"פ אשמח אם מישהו יוכל לעלות דבר כזה
(ואם יש גם הדרכה קטנה לתוכנה לא יזיק בכלל)
נ.ב. אני צריך זאת בשביל לשים תמונות נעות בחזית העליונה של אתר מסוים
תודה רבה

קבצים מצורפים

• RRRRR.gif
    KB 463.8 · צפיות: 24
  • הלוך ושוב.gif
    KB 234.2 · צפיות: 25
  • מערכת תופים.gif
    KB 7.7 · צפיות: 25
  • סופר כבשים.gif
    KB 16.6 · צפיות: 41
  • עכבר.gif
    KB 29 · צפיות: 39
  • פרס ושרון.gif
    KB 34.4 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
format factory.
יש גם את האופציה הזו.
מסרט לGIF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;992663:
format factory.
יש גם את האופציה הזו.
מסרט לGIF

מדהים
תודה על המידע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;992663:
format factory.
יש גם את האופציה הזו.
מסרט לGIF

ניסתי לפי השיטה הזאת, ושים לב שלמרות שהסרט ברור וחד, הקובץ GIF גרוע ביותר
אני ניסתי בהמון אפשרויות בתוך הפורמט ואני לא מצליח להבין היכן טמון נקודת הבעיה
אשמח מאוד במקרה שמשהו יודע מנסיון וכדו' מהם המספרים הנכונים לפורמט שיצא טוב (או שבכלל אין דבר כזה?)
תמונה GIF איכות גבוהה קישור לצפיה
http://upng.co.il/uploads/1103ca4ddae279ba50abbeadd7236e10.gif
תמונה באיכות יותר נמוכה
צפה בקובץ המצורף 162426
וידאו
צפה בקובץ המצורף 162424

קבצים מצורפים

• דוגמא.wmv
    4 MB · צפיות: 35
  • דוגמא (2).gif
    1.2 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מה רע בפוטושופ?;)
Alt + Shift + Ctrl +s ויש אפשרות לשמור לGIF.
ויש גם אפשרות לייבא וידאו לפוטושופ, (קובץ, פתח, ובוחרים קובץ וידאו). ולא נשאר כי אם ליצא את הקובץ מסרט לGIF.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;1012234:
מה רע בפוטושופ?;)
Alt + Shift + Ctrl +s ויש אפשרות לשמור לGIF.
ויש גם אפשרות לייבא וידאו לפוטושופ, (קובץ, פתח, ובוחרים קובץ וידאו). ולא נשאר כי אם ליצא את הקובץ מסרט לGIF.
זה כבר מדהים באמת -תודה ממש גדולה עזרת לי מאוד
("בפוטושופ" כמו בפוטושופ כל האפשרויות אפשריות-לדוגמא אחד ההגבלות היה שאפשר רק עד 10 שניות -וכאן זה לא קיים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1012903:
זה כבר מדהים באמת -תודה ממש גדולה עזרת לי מאוד
("בפוטושופ" כמו בפוטושופ כל האפשרויות אפשריות-לדוגמא אחד ההגבלות היה שאפשר רק עד 10 שניות -וכאן זה לא קיים)

והעיקר, שזה גם שומר על איכות מקסימלית. כמו שאדובי יודעים, ולא משהו חובבני כמו פורמט פקטורי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה