אני שואלת כי שמעתי שיש כזה דבר.וואו, דרישות גבוהות!!
הלוואי, זה יעזור לי הרבה!!אני שואלת כי שמעתי שיש כזה דבר.
השאלה אם יש לשיר בקובץ MP3 או רק ל MIDIאני שואלת כי שמעתי שיש כזה דבר.
שזה אומר?בקיובייס
זכור לי שכן, יש תוכנה שמכניסים אליה קובץ מידי בוחרים ערוץ וזה כותב את התוים של הערוץ הזה.לשיר בקובץ MIDI יש? יכול להיות שזה גם יעזור לי
קישור יש?קיובס פרוטולס פרוטילופס
התכוונת שרק התוכנה הזאת יכולה לקרוא ולהציג פקודות מידי???אפשר לעשות את זה רק במידי בקיובייס
עומדים על האיוונט ואז עושים Ctrl+R
אני לא יודעת מה עם תוכנות אחרות, כמו סמפלטיוד ופרוטולס, אבל בקיובייס הוא מתרגם רק קבצי מידי ולא קבצי אודיו רגיליםהתכוונת שרק התוכנה הזאת יכולה לקרוא ולהציג פקודות מידי???
קצת דיוק אם יש קובץ אודיו עם כלי אחד כמו תופים אז הוא כן יכול לתרגם למידי ולכתוב תוויםאני לא יודעת מה עם תוכנות אחרות, כמו סמפלטיוד ופרוטולס, אבל בקיובייס הוא מתרגם רק קבצי מידי ולא קבצי אודיו רגילים
כנראה התכוונת לקיובס שהכי טוב במידי אבל נראה לי שרוב יוצרי המוזיקה האלקטרונית שרובה מידי עובדים עם אבלטון וחלקם בפרוטילופס שהיא מדהימה במידי אבל נכון קיובס יותר טובה מפרוטולס במידיואגב מידי, זו התוכנה הטובה ביותר בנושא המידי
יכול להיות...כנראה התכוונת לקיובס שהכי טוב במידי אבל נראה לי שרוב יוצרי המוזיקה האלקטרונית שרובה מידי עובדים עם אבלטון וחלקם בפרוטילופס שהיא מדהימה במידי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים