תוכנות תוכנה לניהול חובות

• הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה חינמית לניהול חובות לצורך עצמי ולא לניהול גמ"ח
שבה אוכל להכניס סכומים להלוואה ותאריך וסכום להחזרה עם הורדה מהסכום הכללי
אפשר מבוסס אקסל או אקסס

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר תוכנה מתאימה ?
אני מחפש תוכנה חינמית לניהול חובות לצורך עצמי ולא לניהול גמ"ח
שבה אוכל להכניס סכומים להלוואה ותאריך וסכום להחזרה עם הורדה מהסכום הכללי
אפשר מבוסס אקסל או אקסס

• הוסף לסימניות

זה תוכנה חיננמית לניהול גמחים, אני חושב שזה יכול להועיל לך גם למה שאתה צריך.
תבצע הפקדה, ותרשום את עצמך גם כלווה. (התוכנה תומכת גם בשקלים וגם בדולרים).

• הוסף לסימניות

זה תוכנה חיננמית לניהול גמחים, אני חושב שזה יכול להועיל לך גם למה שאתה צריך.
תבצע הפקדה, ותרשום את עצמך גם כלווה. (התוכנה תומכת גם בשקלים וגם בדולרים).
אבל צריך להרשם כבעל גמ"ח, ואני לא בעל גמ"ח

• הוסף לסימניות
תרשום שיש לך גמח עבור עצמך.
תקרא לגמ"ח 'חסדי משה'
תכניס את ההלוואות שאתה לווה כהפקדות לגמח, וכשאתה פורע תעדכן את זה כמשיכה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה