תוכנה לניהול מוזמנים לחתונה וכדו'

• הוסף לסימניות
יש פה קובץ שחבר בנה באקסס (אני מעלה ברשותו..) שיכול לעוזר לאנשים לפני חתונה לצורך שליחת הזמנות (כמובן שאפשר לשמור את זה מילד לילד וכו') זה כולל הרבה אפשרויות למוזמנים שלך אחרי שאתה מכניס את השמות כמו מי עדין צריך לברר כתובת או איזה שם הוכנס כפול, וגם הדפסה על מדבקות, למי שדווקא מתעקש שכל מוזמן יאשר הזמנה גם לזה יש אפשרות וכן באיזה שולחן ישב וכדו' ועוד 3 אופציות שתוכל לבחור לבד איך לקרוא להם (למשל לתת הזמנה ביד או מוזמנים שלי [כדי שתוכל למחוק אותם אחרי החתונה ולשאיר את זה לילדים האחרים])
אפשר לייבא וליצא מאקסל.
מצ"ב תמונות מסך. למי שרוצה להוריד את הקובץ עצמו בחינם כמובן. יכול להוריד מכאן או מג'מבו מייל (רק ל 14 יום) מכאן
הבעיה היחידה שראיתי אצלו שזה דורש אקסס 2010 אבל גם לזה יש פיתרון, יש למיקרוסופט משהו חינמי כדי לפתוח קבצים שנעשו ב 2010 [Access 2010 Runtime] אפשר להוריד את זה מכאן.
בשמחות תמיד
ותקווה שעזרתי למישהו..
כיון שזה נושא שלא קשור לזמן העכשווי דווקא אולי כדאי לנעוץ, מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• תמונות תוכנת חתונה.pdf
    KB 411.5 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אולי עדיף שתעלה את זה לג'מבו מייל
כי החלק הזה חסום לי מנתיב
תודה

• הוסף לסימניות
הוספתי גם הורדה מג'מבו מייל כאן.
תהנו

• הוסף לסימניות
תודה רבה אך זה לא מתקין טוב, כתוב לי "תבנית מסד הנתונים לא מזוהה" אישור וזה נסגר

• הוסף לסימניות
כנראה אתה משתמש ב 2007

נכתב ע"י lelor;752448:
תודה רבה אך זה לא מתקין טוב, כתוב לי "תבנית מסד הנתונים לא מזוהה" אישור וזה נסגר

ככל הנראה אתה משתמש באופיס 2007, יש באג למייקרוספט שהם השאירו את אותו סיומת באקסס 2010 כמו ב 2007 אבל מה שנבנה ב 2010 אין לו אפשרות להפתח ב 2007,
אני ישמח אם תשאיר רק תגובה אם זה הבעיה או לא.
למקרה כזה השארתי עוד קישור שניתן להוריד ממיקרוסופט תוכנה חינמית כדי לפתוח אקסס שנבנה ב 2010 תוכל להוריד מכאן רק שאתה פותח תבדוק ב"פתח באמצעות" שזה באמת נפתח ב 2010 ולא ב 2007 בגלל שזה אותו סיומת.
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
לא נפתח ב2010...

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 17.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;755901:
לא נפתח ב2010...

זה נראה שזה נפתח רק נעצר באיזה שלב שהוא, מתי זה נעצר?
יש עוד מישהו שזה קורה לו? או שזה עובד לו חלק (או סתם תגובה)?
תנסה להפעיל מחדש את המחשב, פעם אחרונה שזה קרה למישהו (המחשב שלו היה מאד איטי) זה הסתדר לו אחרי הפעלה מחדש של המחשב, אין לי מושג מה זה קשור..

אגב אם יש מישהו שרוצה תיקונים לזה (כמו מחיקה של רשומות לפי קרטריון מסויים כמו מי שסומן V באחד מהרשימות וכדו' יכול להשאיר בקשה, קיימים אצלי כמה קבצים כאלה.

• הוסף לסימניות
המחשב שלי לא איטי... להפך הוא חדש ומהיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;755910:
המחשב שלי לא איטי... להפך הוא חדש ומהיר

בדקתי שוב אל מחשב נוסף (הורדתי מהקישור של גמבו מייל) זה עובד מצוין, אני בדקתי על מחשב אם אקסס מלא, אצלך הוא מלא או רק החבילה של מקיירוספט החינמית? (כי הרגע לא בדקתי עליה אפי' שלפני שהעלתי לאתר בדקתי.
אגב ההודעה הקודמת תוקנה.

• הוסף לסימניות
זאת ההודעה שקיבלתי אחרי לחיצה כפולה על הקיצור בשולחן העבודה

• הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 72 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
גירסה מלאה או חינמית? (סליחה על כל הבלגן באתר..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;755913:
בדקתי שוב אל מחשב נוסף (הורדתי מהקישור של גמבו מייל) זה עובד מצוין, אני בדקתי על מחשב אם אקסס מלא, אצלך הוא מלא או רק החבילה של מקיירוספט החינמית? (כי הרגע לא בדקתי עליה אפי' שלפני שהעלתי לאתר בדקתי.
אגב ההודעה הקודמת תוקנה.
איך אני יודעת אם יש לי מלא או חינמי?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מקבלת הודעה מזן חדש:

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 71.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תנסי לראות אם את יכולה לפתוח (ליצור) קובץ אקסס חדש במחשב (זה נמצא בהתחל איפה שכל התוכניות של אופיס).
האם התקנת את זה בנפרד או שזה הגיע אם כל האופיס (או הגיע אם המחשב ביחד)?
אם זה מלא (חלק מהאופיס הרגיל) אין לי מושג אולי תנסי להוריד עדכונים לאופיס.
התמונה אותה תמונה בהודעה החדשה.

• הוסף לסימניות
לא הגיע עם המחשב, טכנאי התקין לי.
הצלחתי לפתוח קובץ חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;755934:
לא הגיע עם המחשב, טכנאי התקין לי

טוב התמונה אותה תמונה בהודעה שאמרת שזה נותן סוג בעיה שונה, אז לא הבנתי מה הבעיה החדשה, בכ"א אני לא מכיר את הבעיה הזאת, נשמח לשמוע תגובות של אחרים בנושא והאם זה קרה לעוד מישהו, בכ"א תנסי להפעיל מחדש את המחשב ולראות האם זה פתר את הבעיה, ואל תשכחי לדווח.

שאני גומר את ההודעה זה כותב משהו על סקר, שייך לעשות סקר על הדבר הזה ספציפי? איך עושים?

• הוסף לסימניות
לאחר הפעלת המחשב מחדש...

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 19.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מצטער אין לי מושג..
חברים בבקשה תעזור זה מעניין גם אותי וגם למה זה קרה לה ולא על מחשבים אחרים שנסתי..
בניסיון אחרון את יכולה לנסות להתקין שוב אולי הקובץ נפגם, אז לנסות להוריד ושב ולהתקין, לא נראה לי שזה כ"כ יעזור.

• הוסף לסימניות
לא עזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה