דרוש מידע תוכנה לניהול משימות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אני עובד במשרד ניהול פרויקטים
אני מחפש אפליקציה טובה לניהול משימות ופרויקטים
את יומן גוגל אני כבר מכיר וזה מדיי ילדותי
אני מחפש משהו מסודר לפי פרויקטים, לחלוקה לצוות, לבצע משימות עם תזכורות עם צפי התקדמות
בקיצור משהו מקצועי אבל שיהיה קל לעבוד עם זה
אודה למידע ענייני

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
צריך לנסות מה מתאים ונח.
אני עובדת עם asana ויש בה משהו מאוד קליט ומהיר.

יש גם:
ClickUp
Monday
Trello

בדר"כ אפשר לפתוח חשבון התנסות ולבדוק מה הכי מתאים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תנסו https://ticktick.com/ הוא באנגלית במקור אבל המילים הבודדות אפשר לתרגם. המערכת פשוטה ויעילה להפליא. בגרסה החינמית ניתן לצרף רק עוד שותף אחד ובתשלום עד 30 איש. הוא מתאים גם לבעלי ADHD. ׁ(נתון קריטי להתאמה של מערכת כזאת)

• הוסף לסימניות
מאנדיי מאוד מוצלח
אני מכירה משרדים גדולים שעובדים איתם וזה ממש נח

• הוסף לסימניות
Microsoft TODO פשוט מושלם אין ספור אפשרויות
למשרדים שיש חשבון OUTLOCK זה כבר מובנה.
יעיל ומתעדכן
אשמח לעזור בשאלות טכניות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה