דרוש מידע תוכנה לניהול תרומות בעמותה

• הוסף לסימניות
בעקבות חוק התרומות הסתובב במיילים תוכנה חינמית
שלושה גבאים
אין לי מושג מה התוכנה נותנת מבחינת דוחות
וגם, לא ידוע לי אם ביום מן הימים הם יהפכו להיות בתשלום
בכ"א מצרפת קישור שלהם

גם חשבשבת נותנת חודשיים חינם לעמותות.

יש את פיצ', מערכת יקרה למדי
אבל נראה שיש לה הרבה מה לתת מצד ניהול לקוחות, תרומות, והתממשקות עם נדרים,
בתוספת תשלום הם יכולים להתאים גם את הצורך האישי.

אני מכירה עוד כמה תוכנות, שלא בהכרח זולות יותר ולא ברור שהן עונות על הצורך.

מה שברור, שמעבר לתוכנה, צריך ראש גדול
לנהל את המערכת, ולהוציא ממנה את המיטב
כדאי להגדיר מה הצורך או מה רוצים להוציא מהתוכנה
ובדרך כלל, ניתן לבקש מכל תוכנה בתוספת תשלום התאמה אישית

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם קל-מוסד (A.P.T.).
מאז שהם הוציאו תוכנה חדשה, נראה שהם עושים הכל כדי לגרום ללקוחות התוכנה הישנה לרכוש ב-50% הנחה את התוכנה החדשה.

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם קל-מוסד (A.P.T.).
מאז שהם הוציאו תוכנה חדשה, נראה שהם עושים הכל כדי לגרום ללקוחות התוכנה הישנה לרכוש ב-50% הנחה את התוכנה החדשה.
והתוכנה החדשה נוחה יותר מהקודמת?
האם גם בה יש צורך בסדרה ארוכה של פעולות כדי לקלוט תנועות?
האם יש בה אוטומציה, שקולטת דפי בנק, שערי מט"ח, משדרת מס"ב בנקאי?

• הוסף לסימניות
והתוכנה החדשה נוחה יותר מהקודמת?
האם גם בה יש צורך בסדרה ארוכה של פעולות כדי לקלוט תנועות?
האם יש בה אוטומציה, שקולטת דפי בנק, שערי מט"ח, משדרת מס"ב בנקאי?
לא שדרגתי לחדשה.
הבאג החדש הוא שהתוכנה הישנה לא מתאימה לנוהל החדש של רשות המיסים לדיווח על כל תרומה.
אני עדיין מחפש פתרון לזה.

• הוסף לסימניות
היום בזד קרדיט אבל הם לא תומכים במערכת של תרומות ישראל
סתם מתעניין
אם החל מעוד שבוע וחצי החוק מחייב דיווח לרשות המיסים
מערכת סליקה שלא תומכת בזה, בעצם מצהירה שהיא לא פונה בכלל לעמותות
לא?

• הוסף לסימניות
מי שמחפש תוכנה טובה ומוצלחת ואמינה (לא AI) לא מיידי מסובכת ועם כל המעלות של נדרים פלוס וכמובן תוכנה ברמה (מה שיש בנדרים זה גביה בסיסית ולא תוכנה של ניהול תורמים ותרומות לעמותה)
שיפנה אלי באישי
יש משהו חדש ומאוד מוצלח
בקרוב ייצא לשיווק
כרגע זה בפיילוט של כמה עמותות שמאוד נהנות
כמובן שעמותות שיצטרפו לפיילוט נוכל יותר להתאים לצרכים הספציפים שלהם

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה