כללי תוכנה לניקוד באידיש ?

• הוסף לסימניות
ידוע למישהו על תוכנה לניקוד באידיש ?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה זה ניקוד באידיש? כשמקלידים כותבים הניקוד א ע וכו' (מקסימום איזה "פתח") , לא?

• הוסף לסימניות
אני צריך ניקוד מלא ...

א. כך הלקוח רוצה.
ב. אני חושב שזה לילדים קטנים.
ג. כאן בארץ "אידיש" זה לא כמו באמריקה.
מי שמדבר אידיש עדיין לא חייב להיות שהוא מסתדר עם לקרוא אידיש .. :)

• הוסף לסימניות
מאקרו באידיש

..

קבצים מצורפים

• Administrator.zip
    KB 34.1 · צפיות: 309
  • הוסף לסימניות
תודה Ayhhbcrd

סליחה על הבורות . איך אני מכניס מאקרו חיצוני לתוך וורד ?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש תכנת ניקוד של משה דביר, שאפשר להוסיף לה מילונים שונים, כמו מילון ביידיש ובארמית. המילונים נבנו מאוסף של קבצים מנוקדים, אך קשה לי להאמין שהניקוד בהם מדויק. אני נוהגת לנקד קבצים כאלו ידנית (כמובן בעזרת תכנת ניקוד, אך לא בשיטה של ניקוד אוטומטי).

• הוסף לסימניות
הנקדן של ברקוביץ יודע גם הרבה אידיש.
יש גם אפשרות להוסיף מילים למאגר.

• הוסף לסימניות
אני מנקדת בנקדן בתוכנת תג, יש אפשרות להוסיף מילים למאגר, למעשה כבר ניקדתי הרבה מילים בארמית וביידיש שהוספתי למאגר, השאלה אם הניקוד מדויק.

• הוסף לסימניות
האם יש נקדן בתג?

• הוסף לסימניות
לאוטו-ניקוד יש אידיש - מנסיון לא רע (הרבה יותר טוב מעברית).

קבצים מצורפים

• 043.jpg
    KB 73.3 · צפיות: 231
  • הוסף לסימניות
ל"מעוף" כן, עם עוד הרבה סקריפטים מועילים שעשה יהודי יקר מירושלים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם..

לאחרונה אני מחפש את תוכנת 'אאוטוניקוד' ואני מתקשה להשיגה.. אני רוצה לקנות אותה

למי שיש מידע איפה אוכל להשיג את התוכנה...

תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה