כללי תוכנה לעיצוב תמונות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תוכנה חינמית לעיצוב תמונות בדרך קלה. בשביל כמה תמונות מהפרויקטים שלי.

יש המלצה על משהו?
אולי משהי יכולה לשלוח לי תוכנה שכבר הורידה למחשב?

תודה

• הוסף לסימניות
ב״ה

איזה סוג תוכנה את מחפשת? עיבוד? ״שתילת״ אובייקטים ופונטים ע״ג התמונות? ריטוש?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להראות תמונות של כמה פרויקטים ללקוחות עיסקיים.
ומעוניינת להגיש להם בצורה נעימה. ולהדפיס כפלייר A3

אני לא מבינה בכל מה שרשמת.....

• הוסף לסימניות
ב״ה

אם הבנתי נכון לעשות פלייר A3 (כדברייך) ובתוכו מס׳ תמונות מהפרוייקטים שלך? או כל תמונה על פלייר?

לא ברור מה ביקשת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2123243:
ב״ה

אם הבנתי נכון לעשות פלייר A3 (כדברייך) ובתוכו מס׳ תמונות מהפרוייקטים שלך? או כל תמונה על פלייר?

לא ברור מה ביקשת..

כן. זה מה שרציתי.
יש כזו אפשרות לעשות בעצמי?
תודה

• הוסף לסימניות
ב״ה

לא אמרת איזה מהם:)
1. פלייר A3 ובתוכו מס׳ תמונות מהפרוייקטים שלך?
2. כל תמונה על פלייר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה