תוכנה לעריכת וידאו למתחילים

• פותח הנושא faski
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בת נוער צעירה רוצה שאתן לה כמה שיעורים בסיסיים בעריכה.

שאלותי הן:
על מה ללמד אותה? בבית שלה כמובן..
על מובי מייקר, או שיש איזה תוכנה חינמית ובסיסית אך מתקדמת
יותר שאפשר להוריד לה??

כמה לקחת?
חשבתי על 80 ל45 דק'.
מה דעתכם?

עוד טיפים ממנוסים יתקבלו בברכה..

תודה!

• הוסף לסימניות
למה לא פרימייר?

• הוסף לסימניות
בשביל מובימייקר היא לא צריכה לשלם,
היא תפתח את התוכנה, תקרא את ההוראות ותנסה בעצמה
גם אני בעד פרימייר.

• הוסף לסימניות
כי אני לא רוצה לסבך אותה עם להוריד תוכנות לא חוקיות וכאלה..

יש להם גרסה (ישנה אפילו)
שאפשר ומותר להוריד בחינם?

• הוסף לסימניות
היא רוצה שאלמד אותה גם מעבר לשימוש הטכני..
עריכה, מה לוקחים כדי לערוך וכו'.
בכל מקרה גם אני חושבת שדי דבילי ללמד מובי מייקר,
השאלה מה החלופות..

• הוסף לסימניות
אוקיי, אני מרחיבה - היא רוצה שיעורים בסיסיים בבימוי
עריכה צילום וכאלה.

(בכתה י') אשמח שוב להמלצות כמה לקחת..

• הוסף לסימניות
אני חושב שיש גרסת טריאל של פרימייר שווה לבדוק את זה

• הוסף לסימניות
שהיא ל30 יום?
או סתם מוגבלת בביצועים?

• הוסף לסימניות
בשביל בימוי צילום ועריכה לדעתי כן מתאים מובימייקאר, ועם כל הזלזול יש במובימייקר לא מעט אפשרויות שהם קצת מעבר לאפקטים ומעברים, צריך להכיר.
בכל מקרה 80 ל45 דק' ( לנערה ולמשהו חובבני ) זה סביר מאוד. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אפשר גם ווגס, היא קצת יותר ידידותית מפרימייר אך עדין מקצועית.

הייתי ממליצה ללמד אותה גם פוטושופ (על קצה קצהו של המזלג) ע"מ שתוכל לחתוך ולהוריד רקע, להוסיף סטיילים ואפקטים עוד לפני ההבאה לפרימייר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!

אבדוק את פינאקל ואת ווגאס..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה