- הוסף לסימניות
מישהו מכיר את התוכנה הזו VideoPad Video Editor?
זה באנגלית.
זה באנגלית.
אשמח מאד לעזרה.אני מכירה, ממליצה מאד למי שמחפש תוכנה חינמית טובה.
יכולה לעזור אם יש שאלות.
עדיף בהרבה על מובי מייקר.מה עדיף יותר זה או מובי מייקר? והאם אפשר לעשות בזה כיתוביות יפות , מצגת של מילים ?
מוזמנת לכתוב שאלותאשמח מאד לעזרה.
לא מצליחה להסתדר עם זה.
אשמח להדרכה מלמעלה.עדיף בהרבה על מובי מייקר.
אפשר לעשות בזה מצגות של מילים, יש כמה תבניות נחמדות (ותמיד אפשר גם לשחק ממש בהגדרות כדי להגיע לתוצאות מדויקות יותר)
אין שם את כל האפשרויות של פרמייר, בטח לא של אפטר, אבל כתוכנה חינמית זו תכנה מצויינת.
מוזמנת לכתוב שאלות
אוף... אני לא מסתדרת עם זה.שילוב סרטונים- גוררים את הסרטונים שרוצים לטיימליין
צפה בקובץ המצורף 1059138
חיתוך סרטון-
לוחצים על הסימן של המספריים-
צפה בקובץ המצורף 1059140
הוספת כתוביות-
אם מדובר בכתוביות של תמלול לוחצים על הסמל הזה-
צפה בקובץ המצורף 1059142
אם מדובר בכותרות, אפשר דרך כאן-
צפה בקובץ המצורף 1059144
או כאן-
צפה בקובץ המצורף 1059147
בהצלחה!
איך מורידים את הקובץ?שילוב סרטונים- גוררים את הסרטונים שרוצים לטיימליין
צפה בקובץ המצורף 1059138
חיתוך סרטון-
לוחצים על הסימן של המספריים-
צפה בקובץ המצורף 1059140
הוספת כתוביות-
אם מדובר בכתוביות של תמלול לוחצים על הסמל הזה-
צפה בקובץ המצורף 1059142
אם מדובר בכותרות, אפשר דרך כאן-
צפה בקובץ המצורף 1059144
או כאן-
צפה בקובץ המצורף 1059147
בהצלחה!
save project>export as fileאיך מורידים את הקובץ?
זה באמת תוכנה מאד נחמדה ודי דוה לפרימייר, אבל משהו בסיסי לא הצלחתי-אני מכירה, ממליצה מאד למי שמחפש תוכנה חינמית טובה.
יכולה לעזור אם יש שאלות.
חינמית לתקופה מוגבלת אחר כך צריך להזין קודהתוכנה חינמית? כי אני כשאני גומר לעורך ומנסה לייצא את הוידאו זה לא נותן לי, כתוב לי שאני צריך לשלם כול חודש כך וכך כסף, אבל בשבוע הראשון שהייתי עם זה זה כן עבד לי... מאוד יעזור לי עם מישהו יענה לי!!!!!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים