דרוש מידע תוכנה לשליטה מרחוק- שלא מוגבלת בזמן!

• הוסף לסימניות
יש משהו כזה??
דחוף ממש!
אשמח לכל מידע
תודה

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בשניהם, לא ניתקלתי בבעיה. אבל אולי רשום שם.

1696950185095.png

• הוסף לסימניות
הבעיה היחידה באנידסק זה שצריך לחבר אותך בפועל עם סיסמה , את לא יכולה להתחבר לבד,

• הוסף לסימניות
מניסיון עם אני דסק מתנתק אחרי כמה שעות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את קובעת אותה איפה שהראתי
לא, זה ממש לא שם, אתם כנראה מתבלבלים, הצילום מסך שצירפתם זה הגדרות התחברות לאינטרנט של תוכנת אני דסק באמצעות פרוקסי שדורש שם משתמש וסיסמא.
בשביל להגדיר שיהיה ניתן להתחבר עם סיסמא, יש לפעול לפי המופיע כאן:
1697030316919.png

• הוסף לסימניות
טים ויואר מתנתקת אחרי פרק זמן לא אורך
אני דסק מחזיקה מעמד יותר זמן
דמי השימוש (לפחות באני) ממש סבירים בתשלום חודשים, כמה עשרות שקלים.

באני יש דרך קלה להגדיר חיבור קבוע שלא מצריך אישור במחשב הנשלט. אפשר גם להגדיר סיסמה.
בלי שום מילות הסבר, כל מי ששמע קו נייעס או רדיו יודע כמה מייגע להוסיף מילים שלא נדרשות, לשמוע עוד ועוד מלל, מילים, אממ, מחשבות, וכולי.
1212121.png

12131314.png

424224.png

• הוסף לסימניות
טים ויואר מתנתקת אחרי פרק זמן לא אורך
דמי השימוש (לפחות באני) ממש סבירים בתשלום חודשים, כמה עשרות שקלים.

באני יש דרך קלה להגדיר חיבור קבוע שלא מצריך אישור במחשב הנשלט. אפשר גם להגדיר סיסמה.
בלי שום מילות הסבר, כל מי ששמע קו נייעס או רדיו יודע כמה מייגע להוסיף מילים שלא נדרשות, לשמוע עוד ועוד מלל, מילים, אממ, מחשבות, וכולי.
צפה בקובץ המצורף 1474655
צפה בקובץ המצורף 1474657
צפה בקובץ המצורף 1474658
היי , גם אני מחפשת דרך להשתלטות מרחוק
האם ניתן לעשות השתלטות מרחוק באמצעות סיסמא גם בתוכנה שהורדתי אותה בחינם? (יש לי אנידסק שהורדתי בחינם ואני לא משלמת כל חודש)
אפשרי?

• הוסף לסימניות
היי , גם אני מחפשת דרך להשתלטות מרחוק
האם ניתן לעשות השתלטות מרחוק באמצעות סיסמא גם בתוכנה שהורדתי אותה בחינם? (יש לי אנידסק שהורדתי בחינם ואני לא משלמת כל חודש)
אפשרי?
כן. השאלה כמה זמן זה מחזיק.
מצד שני - אם אפשר להתחבר שוב בלי בעיה, אז לא נורא.

באמת נשמח לשמוע מבעלי נסיון מה יש באני דסק בתשלום לעומת החינמי.

• הוסף לסימניות
מי שקצת מתמצא במחשבים - יכול למחוק את האני דסק, להתקין גירסה ישנה שלה, ולבטל עבורה את קבלת העדכונים האוטומטית.
(יש כאן את הקובץ להורדה)

הגירסה הישנה עובדת כמו ילדה טובה, וכיוון שהיא מנותקת מעדכונים, היא לא יודעת שהיא אמורה לדרוש תשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה