כללי תוכנה מדהימה שחסכה לי המון זמן!!!!

• הוסף לסימניות
מצ"ב להורדת תוכנה חינמית מדהימה בעיניי... אני כבר הרבה זמן משתמש עם התוכנה ומאוד נהנה ממנה וחשבתי לשתף אותכם בתקווה שתפיקו ממנה תועלת.

מה שהיא עושה זה בעצם להפוך את חלון "המחשב שלי" למעיין דפדפן כרום שאפשר לפתוח מס' רב של חלונות למעלה ולעבור מידיית מחלון לחלון בנוסף לכך ישנה אפשרות לשמור כעיין "מועדפים" של מיקומי חלונות בדיוק כמו מועדפים של אתרים דבר שחוסך המון זמן למשל: יש לי דיסק חיצוני של 1tb שיש שם המון תקיות משנה כגון תמונות, תוכנות, מוזיקה וכן הלאה במקום כל פעם לעבור מתקיה לתקיית משנה ולתקייית תת תת משנה וכו' יצרתי למעלה בסרגל מס' מועדפים ולחיצה בודדת עליהם מביאה אותי היישר לאותה תקייה פשוט מדהים!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 29
  • Clover_Setup_3.0.386.zip
    2.5 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
הורדתי, אכן מדהימה,
נראה שזה מסין, נקי מויירוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהק;1169190:
הורדתי, אכן מדהימה,
נראה שזה מסין, נקי מויירוס?
נקיה לחלוטין. אני משתמש איתה הרבה זמן קלה ופשוטה לעבודה!

• הוסף לסימניות
אז הורד מכאן

קבצים מצורפים

• Clover_Setup_3.0.386.zip
    2.5 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מקסים!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
מקסים.
איפה מוסיפים מועדפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל101;1169214:
מקסים.
איפה מוסיפים מועדפים?
ctrl+d
נכתב ע"י לאהלה ג;1169218:
אפשר להוריד את ההתקנה אם לא מרוצים?
בוודאי הסרה פשוטה של התוכנה ואת חוזרת לממשק הרגיל...

• הוסף לסימניות
קיצורי מקשים לתוכנה

ctrl+N - פתיחת חלון חדש
ctrl+T - פתיחת טאב חדש
ctrl+w - סגירת טאב נוכחי
ctrl+shift+T - פתיחה של סגירת טאב אחרון שנסגר
ctrl+D - הוספה למועדפים
ctrl+Tab - עבור לטאב הבא
ctrl+shift+Tab - עבור לטאב קודם
ctrl+shift+B - הסתרה/הצגה של כרטיסית המועדפים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;1169184:
למשל: יש לי דיסק חיצוני של 1tb שיש שם המון תקיות משנה כגון תמונות, תוכנות, מוזיקה וכן הלאה במקום כל פעם לעבור מתקיה לתקיית משנה ולתקייית תת תת משנה וכו' יצרתי למעלה בסרגל מס' מועדפים ולחיצה בודדת עליהם מביאה אותי היישר לאותה תקייה פשוט מדהים!

במה זה יותר טוב מה"מועדפים" של וינדוס שיש בכל חלון בצד ימין?

• הוסף לסימניות
וואי, איזה יופי של תוכנה.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה