יש מומחי אקסלאפשר לקרוא לזה ככה
אבל אמור להיות גאון באקסל כדי לתכנן את מה שאני רוצה
הנהיש מומחי אקסל
חפש אחד כזה
אם תפרטו יותר, מאמין שיהיה מענה יותר קונקרטי.אני רוצה שיהיה לי לשימושי הפרטי
סוג של תוכנה, שיחשבן לי כמה נתונים לפי מה שאני יזין שם
כולל כמה דברים שוליים, שאוכל למיין לפי כל מיני קטוגריות וכו’
האם יש כאן מישהו שמתמצא בזה?
כמו”כ מה העלות המשוערת של כזה דבר?
אתה אומר את זה כמומחה באקסל?אפשר לקרוא לזה ככה
אבל אמור להיות גאון באקסל כדי לתכנן את מה שאני רוצה
אולי אני אוכל לעשות את זה באקסל...אני רוצה שיהיה לי לשימושי הפרטי
סוג של תוכנה, שיחשבן לי כמה נתונים לפי מה שאני יזין שם
כולל כמה דברים שוליים, שאוכל למיין לפי כל מיני קטוגריות וכו’
האם יש כאן מישהו שמתמצא בזה?
כמו”כ מה העלות המשוערת של כזה דבר?
כמה עולה לקנות דירה? או לעשות חתונה?
בגדול נראה לי שכתבתי את הצרכים למעלהתפרטו כמה שאפשר על הצרכים שלכם, ותקבלו הצעות מחיר מתאימות
תפרטו קצת יותרתוכנה שתחשב כמה נוסחאות ונתונים ותציג אותם באופן ברור
מה, חסר בוני תוכנות בעולםבפרוגמסובך לפרט משהו ארוך
בלי לדעת אם אתה מעוניין בכלל.....
מישהו מבין כאן באופציות בשוק ההון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: HennyS, חובב מיוזיק, -דינה- ועוד 8 משתמשים11 //