כיכר רימון
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לשרטט לבד תוכנית של דירה (קיימת) לפי מידות.
באיזה תוכנה הכי קל ופשוט לעשות את זה?
חושבת שאני הייתי משרטטת באוטוקדאנחנו רוצים לשרטט לבד תוכנית של דירה (קיימת) לפי מידות.
למי שלא מכיר את התוכנה, יהיה קשה לשרטט בהחושבת שאני הייתי משרטטת באוטוקד
סקרנית להבין את המטרה של "שרטוט לבד של תוכנית דירה"אנחנו רוצים לשרטט לבד תוכנית של דירה (קיימת) לפי מידות.
רוצים לדעת כמה מ"ר יש להםסקרנית להבין את המטרה של "שרטוט לבד של תוכנית דירה"
לא נשמע לירוצים לדעת כמה מ"ר יש להם![]()
לא יודע למה @כיכר רימון ביקש את זה, מאוד עוזר בשביל לראות את המציאות.סקרנית להבין את המטרה של "שרטוט לבד של תוכנית דירה"
זה ממש לא תוכנה למי שלא יודע לשרטטסקצ'אפ
זה בהחלט תכנה למי שלא יודע לשרטט.זה ממש לא תוכנה למי שלא יודע לשרטט
לדעתי לאזה בהחלט תכנה למי שלא יודע לשרטט.
מנסיון עם כמה אנשים שרצו לתכנן לעצמם את הדירה/חלל, ואפילו ילד בן 6.
ומה את/ה מנסה להגיד בתגובה הזו?לדעתי לא
וניראה לי את קצת מגזימה עם הילד בן שש שלך
התוכנות שיוסי K העלה הרבה יותר פשוטות מובנות וקלות לשרטוט
מה ניראה לך?ומה את/ה מנסה להגיד בתגובה הזו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים