תוכנה קלילה ליצירת קובץ ISO

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו תוכנה קלילה ליצירת קובץ ISO
(לא נרו שצריך בשביל זה 2000 תוכנות)-
ותוכנה קלילה - שגוררים קבצים - ולוחצים על צור ISO - עדיף עברית
תודה רבה לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו תוכנה קלילה ליצירת קובץ ISO
(לא נרו שצריך בשביל זה 2000 תוכנות)-
ותוכנה קלילה - שגוררים קבצים - ולוחצים על צור ISO - עדיף עברית
תודה רבה לעוזרים!!

בבקשה
הכי פשוט בעולם
מי בכלל עובד עם נרו נוסטלגיה

קבצים מצורפים

• rufus-3.2.rar
    KB 971.9 · צפיות: 181
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

עד כמה שידוע לי התוכנה מפרמטת את האון קי ועושה אותו קובץ אתחול -
אני צריך משהו אחר - (נראה לי) - לדוגמה שני קבצי וורד - לאחד אותם שיהו כקובץ ISO - לא לעשות מה ISO דיסק אתחול....
אני טועה?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי התוכנה מפרמטת את האון קי ועושה אותו קובץ אתחול -
אכן

אני צריך משהו אחר - (נראה לי) - לדוגמה שני קבצי וורד - לאחד אותם שיהו כקובץ ISO - לא לעשות מה ISO דיסק אתחול....
אני טועה?
קודם כל אתה אף פעם לא טועה;)
שנית לא יודע
תעיין באתר הרשמי שלהם כאן
ושם תוכל לראות באיזה קבצים זה נתמך

• הוסף לסימניות
??????

• הוסף לסימניות
כמדומה שאפשר לעשות את זה ב-WINRAR

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
למה זה מזוהה כווירוס??
האנטי וירוס של ESET מזהה גם תוכנות שעם פוטנציאל לחדירה למחשב כוירוס אפילו שזה לא וירוס.
כמו שזה כותב: a variant of MSIL/WebCompanion.A potentially unwanted
שאר האנטי וירוס בכלל לא מזהים את זה כוירוס, ראה כאן

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס של ESET מזהה גם תוכנות שעם פוטנציאל לחדירה למחשב

אני חושב שהיה לה כן סוג של חדירה למחשב לשנות לו כתובת IPM
יכל להיות? האנטי ווירוס (נוד 32) קפץ לי עם הודעה של כתובת IP חדשה שמנסה להיכנס וחסם אותה
וכשמחקתי את התוכנה הוא פשוט הפסיק להודיע זאת? מה אתה אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה