תוכנה שכתבתי להורדה

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 83501

אני מלמד את עצמי C++ אז המצאתי לי פרוייקט קטן להתלמד. אתם מוזמנים להשתתף בתוצאות.

מרצים את התוכנה... לחיצה שמאלית בעכבר מזיזה את הכוכבים. ובלחיצה ימנית יש הפתעה לחברי פרוג!

אשמח לשמוע אם זה מרגיע אתכם כמו שזה מרגיע אותי!

:)

קבצים מצורפים

• Project2.zip
    KB 9.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
עם איזה קומפיילר אתה עובד?

• הוסף לסימניות
עם Dev C++. ניסיתי את ה-Visual Studio אבל זה נראה כ"כ מסובך וכבד שעברתי ל-DEV. אני רק מתלמד אז אין לי צורך בפונקציות מתקדמות. אמנם שמעתי שה-Visual Studi זה אחד מהאפליקציות היותר מוצלחים של Microsoft.

• הוסף לסימניות
נכון רק שספציפית בקשר ל-C++ ו-C היא מממשת תקנים ישנים ולא עוברת לתקנים חדשים
DEV קומפיילר מעולה אולי תתן לי אני אנסה לקמפל על לינוקס יש קריאות מיוחדות כמו נתיבים וכו'?

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
הכי אהבתי שקוראים לזה 'מכת כינים' :D:p:);)

• הוסף לסימניות
אני אצטרך לתת לך את כול הפרוייקט, כי זה כולל קובץ bitmap עם השם פרוג וממילא גם קובץ resource וכו'. נראה לך שזה יעבוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה