תוכנה של מפות במחשב בלי אינטרנט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;2455675:
יש חיה כזו?

אפליקציית מפות של וינדוס
צריך פעם אחת להוריד מפות וזהו

• הוסף לסימניות
יש משהו ישן של IGO.
נראה לי העליתי לכאן פעם.

• הוסף לסימניות
מישהו מאווטנט אמר לי שיש בווינדוס 10 משהו מובנה - זה נכון?

• הוסף לסימניות
כן יש מובנה.
צריכים רק להוריד את המפות דרך האפליקצייה.

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנת מפות בשם אטלס קליק
אמנם מיושנת ולא מעודכנת ממש מהשנים האחרונות, אך בכל זאת מפה ממוחשבת ללא חיבור לרשת, עם אפשרויות חיפוש מינימיליות,

לצערי לא הצלחתי להעלות אותה לכאן, אחרי הרבה מאוד זמן העלאה כתוב שהעלאת הקובץ נכשלה

• הוסף לסימניות
יש גם את 'גוגל ארץ' אבל זו תוכנה מאוד כבדה

• הוסף לסימניות
גוגל ארץ עובד רק עם אינטרנט ? לא?

• הוסף לסימניות
המקומות שנצפו במצב מקוון עובדות אח"כ גם במצב לא מקוון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2456566:
יש משהו ישן של IGO.
נראה לי העליתי לכאן פעם.

העלית בעבר פה בשבילי, אבל זה היה למג'יקוד, וכמובן נמחק לאחר 3 ימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה