כללי תוכנה של סטופר

• הוסף לסימניות
מחפשת תוכנה חינמית של שעון סטופר - שלוחצים בתחילת זמן העבודה, וסוגרים בסופה (ואפשר כמובן לכבות ולהדליק בהפסקות ;)).

• הוסף לסימניות
רעיון טוב ושימושי. אשמח אם מישהו ימצא כזאת תוכנה.

• הוסף לסימניות
אשמח לשלוח בפרטי, אלא שהסטופר מוגבל עד מאה דקות, ואחר כך הוא מתחיל את המנין מחדש, תוכנה קלה מאד מאד ללא התקנה
עד כמה שזכור לי זה שנתן לי את הסטופר טען שזה תוכנה קטנה שאברך יצר והיא חינמית, מקוה שאינני טועה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל. תודה.
ועדיין אם יש למישהו תוכנה שעובדת על יותר מ-100 דקות - שיגיד (מה לעשות שעובדים הרבה יותר מן הסך הזה).

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל, אם אפשר לשלוח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בכל אופן, 100 דקות עדיפות מכלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי 40;384211:
אשמח לשלוח בפרטי, אלא שהסטופר מוגבל עד מאה דקות, ואחר כך הוא מתחיל את המנין מחדש, תוכנה קלה מאד מאד ללא התקנה
עד כמה שזכור לי זה שנתן לי את הסטופר טען שזה תוכנה קטנה שאברך יצר והיא חינמית, מקוה שאינני טועה
אפשר להעלות לפורום?
אם לא אז תשלח לי גם בבקשה, תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי 40;384211:

תזכו למצוות. זה מעולה

• הוסף לסימניות
נראה מצוין, אבל כתוב באשכול המקורי שהממשק בעברית. אצלי זה עולה רק באנגלית.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בקובץ אקסל 'מתוכנת' לחישוב שעות
שימושי ונח מאד מאד
יש להכניס שעת התחלה ושעת סיום (לא צריך להגיע עד שעון היד תביטו לקצה התחתון של המסך- השעון)
יש לכתוב את השעות לפי 24 שעות-( קרי 18:00 ולא 6:00)
בתחתית הטבלה הדקות והשעות מתחשבנות אוטומטית,
ואם יש לכם מספר לקוחות, פשוט תפתחו עוד גליונות עבודה.
בהצלחה

קבצים מצורפים

• סיכום שעות.xls
    KB 25 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובי;384310:
שימושי ונח מאד מאד
יש להכניס שעת התחלה ושעת סיום (לא צריך להגיע עד שעון היד תביטו לקצה התחתון של המסך- השעון)

דרך אגב לחיצה על קונטרול שיפט ונקודותיים מכניס את השעה באופן אוטומטי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היתה מותקנת אצלי במחשב תכנה שרושמת כל פעילות במחשב
באיזה תכנה, סה"כ כמה זמן בכל תכנה, דיאגרמות השוואה בין ימים וחודשים לגבי שעות עבודת המחשב, כמה אחוזים ביום פעלה כל תכנה וכדו'
וכן סיכום כללי לפי יום, שבוע, חודש, וימים נבחרים
אני לא זוכרת את שמה - אנסה לברר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובי;384310:
שימושי ונח מאד מאד
יש לכתוב את השעות לפי 24 שעות-( קרי 18:00 ולא 6:00)
בתחתית הטבלה הדקות והשעות מתחשבנות אוטומטית,
ואם יש לכם מספר לקוחות, פשוט תפתחו עוד גליונות עבודה.
בהצלחה
אולי תסבירי לי איך זה עובד? ניסיתי לעשות כמו שאמרת, ובסיכום זה נותן לי תוצאה עשרונית לא ברורה ולא סיכום לפי שעות. פליז.

• הוסף לסימניות
אחד הפצצות שיש:
http://www.manictime.com/
התוכנה מרגלת אחריכם כל מה שתעשו ורושמת בכל תוכנה כמה השתמשתם, מגיעה בגרסה חינמית ומלאה בתשלום, לא השתמשתי, אך מומלצת מאוד,

סקירת תוכנות כאלו מודל 2010, מאתר השואות תוכנה:
http://time-tracking-management-software-review.toptenreviews.com/

אשמח לשמוע חוו"ד ממי שמנסה משהו מכל אלה.

• הוסף לסימניות
פעם העלו פה את הקובץ הזה,
הוא מחשבן גם סך התשלום המגיע.
פשוט מזינים למטה את המחיר לשעה

קבצים מצורפים

• חשבון שעות.xls
    KB 18.5 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקארתור;385701:
אחד הפצצות שיש:
http://www.manictime.com/
התוכנה מרגלת אחריכם כל מה שתעשו ורושמת בכל תוכנה כמה השתמשתם, מגיעה בגרסה חינמית ומלאה בתשלום, לא השתמשתי, אך מומלצת מאוד,

.
לתכנה הזו התכוונתי ושמה פרח מזכרוני.

לשכירים - לא תמיד נחמד שהבוס יציץ אליה לבלוש מה בדיוק עשיתם כל דקה (ע"ע אינטרנט אקספולרר ושות')
אבל בשביל לחשב משך עבודה, כמה לחייב לקוח, לסכם שעות באופן אוטומטי לפי ימים וחודשים.
וכדי לראות שעבדתם החודש 250 שעות לא כולל שבתות... היא מדהימה!
מומלץ לנסות - מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה